Van Broekhoven - Hoekske B 3-3

5’ Johnny wordt diep gestuurd door Siebe, kapt zich vrij en trapt droog binnen. 0-1. 13’ Een 1-2 tussen Johnny en Thomas brengt Johnny alleen voor doel, maar de doelman redt met de voet. 18’ Van Broekhoven met een schot, over. 1’ later wordt de Van Broekhoven spits diep gestuurd maar Bjorn is bij de pinken en komt gepast uit. 27’ Aanval van Van Broekhoven langs rechts, echter duidelijk buitenspel, maar ze mogen verder. De bal wordt terug gelegd en binnen getrapt. 1-1. 30’ Mooi samenspel tussen Johnny en Thomas maar de keeper redt tot 2 maal toe. 36’ Eerst Jef en daarna Thomas met een schot maar steeds staat een Van Broekhoven speler in de weg. De rebound op de corner komt bij Candy, de keeper heeft een goede parade nodig om het schot te weren. 44’ Johnny gaat diep op links, zet goed voor en Simon trapt in 1 tijd met links binnen. 1-2 net voor rust.

Een evenwichtige wedstrijd waarbij Hoekske toch de betere kansen heeft. Candy, die de B-ploeg de eerste helft kwam helpen, moet richting het A-team. Hoekske B vangt de 2dehelft met 10 man aan.

47’ Van Broekhoven komt goed uit de kleedkamer, Hoekske moet zich wat aanpassen aan het spel met een man minder. Van Broekhoven direct met een schot. Bjorn kan er nog met de vinger bij maar onvoldoende om de goal te vermijden. 2-2. 48’ Johnny kan alleen op doel. Maar zijn schot met links uit een scherpe hoek is te zwak om de keeper te verschalken. 55’ Thomas zit goed tussen de uitverdedigende Balenaren. Verovert de bal, kapt zich goed vrij maar besluit van dichtbij naast. 57’ Johnny krijgt een diepe bal in de baklijn en wordt foutief gestopt. Penalty. David trapt binnen. 2-3. 63’ Vrije trap Van Broekhoven. Bjorn heeft hem klem vast. 2’ later opnieuw Van Broekhoven met een schot. Nu staan de bordjes wel terug gelijk. 3-3. 66’ Hoekschop van David, Peter kopt over. 68’ Opnieuw Van Broekhoven met een schot maar hoog over. 69’ Dribbel actie van Johnny, maar zijn schot gaat naast. 70’ Vrije trap van Van Broekhoven net buiten de baklijn maar Bjorn staat goed opgesteld. 1’ later valt Borke geblesseerd uit. Hoekske moet met zen 9 de laatste 20 minuten vol maken. 75’ Johnny loopt op zijn eentje de hele verdediging er af. Zijn poging gaat net voorlangs. 87’ Van Broekhoven kan alleen op doel maar Bjorn tikt in hoekschop.

Hoekske speelt een goede wedstrijd en de 2dehelft steeds met 1 of 2 man minder waardoor dit gelijkspel voelt als een overwinning. Tegen de 3de in de rangschikken een zeer mooie prestatie en er zat zelfs meer in.

Opstelling: Bjorn, Borke, Bart, Jef, Siebe, David, Candy (46’), Peter, Simon, David en Johnny.

Beelden van de wedstrijd, met dank aan onze huisfotograaf EricVdM...