Hoekske B - Van Broekhoven 0-1

In het begin zet Van Broekhoven Hoekske B goed onder druk. Onze B-ploeg heeft het moeilijk met enkele kleine kansen voor Van Broekhoven. 11’ Hoge kopbal van Van Broekhoven gaat net naast. 1 minuutje later opnieuw Van Broekhoven, Colin zit goed tussen. 15’ eerste kansje voor Hoekske, het schot van Thomas is te zwak om te scoren. 16’ vrije trap voor Van Broekhoven, de kopbal gaat weer naast. 25’ Diepe bal Van Broekhoven, Colin komt goed uit. 31’ 1-2tje tussen de gebroeders Eyckmans, Mathijs trapt uit een scherpe hoek maar de keeper staat goed opgesteld. 45+2 Schot van Siebe, botsende bal, de keeper duwt in hoekschop.

In de eerste helft heeft Hoekske B een klein half uurtje nodig om er in te komen met enkele kleine kansen voor Van Broekhoven maar daarna brengt Hoekske de wedstrijd in evenwicht en is een 0-0 ruststand de correcte weergave van de eerste helft.

De 2de helft start zoals de eerste geëindigd was, evenwichtig middenveld voetbal zonder (grote) kansen. 61’ Van Broekhoven aanvaller zet goed door, trapt, maar midden in doel, makkelijk voor Colin. 68’ Weer een 1-2 Mathijs-Siebe, schietkans voor Mathijs wordt afgeblokt. De wedstrijd speelt zich nu vooral op de helft van Van Broekhoven af maar echt grote kansen kan onze B-ploeg niet creëren. 86’ Vrije trap van Ben, via enkele benen komt de bal voor de voeten van Bart maar hij trapt over. 87’ Counter Van Broekhoven, maar Hans is op tijd terug om het schot af te blokken. 90+1 Vrije trap Van Broekhoven, Colin duwt in hoekschop. 90+3 Opnieuw een vrije trap net buiten de backlijn en nu is het wel doelpunt. 0-1.

Hoekske had de 2de helft een overwicht zonder grote doelkansen maar vergeet het de laatste 5 minuten uit te voetballen waardoor Van Broekhoven met een laatste inspanning toch de overwinning kan binnen halen. Jammer.

Maar toch een zeer goede prestatie van Hoekske B tegen de nummer 3 in de stand.

Opstelling: Colin, Jef (46’ Stef), Hans, Bjorn, Ben, Siebe, Bart, Borke (80’ Peter), Mathijs, David en Thomas (46’ Davy).