Hoekske B – Stelenbaan 1-3

9’ Hoekske begint goed aan de wedstrijd toch is de eerste echte kans voor Stelenbaan. Eén verre inworp richting de 16 maar Colin met de redding. Eén minuut later Hoekske met hun eerste kans. Een voorzet van Wouter maar Mathijs kan niet besluiten. 12’ Enkele minuten later is het dan toch raak. Wouter met een schitterende steekpas en Mathijs werkt af (1-0). 13’ Nog geen minuut later speelt Stelenbaan door het centrum en werken ze hun kans af. Zo staan de bordjes al snel gelijk (1-1). 27’ Half weg de eerste helft moet Hoekske noodgedwongen al 2 wissels op korte tijd doorvoeren. In de 35ste minuut kunnen we nog een kans noteren van Wouter maar hij kan niet besluiten. 37’ een corner voor Stelenbaan wordt zeer hard voorgebracht en hard binnen gekopt. Zo gaan we de rust in met 1-2 op het scorebord.

In het begin van de tweede helft heeft Hoekske het moeilijk maar houdt de rangen goed dicht. 70’ met een voorzet van Stelenbaan komt de bal in de kluts en wordt binnengezet. (1-3). Hoekske geeft niet op en creëert nog enkele kansen. 77’ David komt langs rechts de backlijn in en schiet hard op de keeper. 78’ een afvallende bal Stef schiet en de bal komt bij Bart, die de bal naast zet. 82’ een corner van David wordt door Ben naar doel gekopt. Deze bal wordt voor de lijn weggehaald. Zo komt Hoekske nog dicht tegen de aansluitingstreffer.

Bij het laatste fluitsignaal staat een 1-3 op het scorebord. Hoekske heeft hun vel duur verkocht tegen de 2de uit het de stand. Volgende week nemen we het op te Motorclub C

Opstelling: Colin, Jelle, Hans, Björn (84’ Peter), Ben, Bart, Davy (32’ Stef), Wouter, Jo (26’ Flor), David, Mathijs (73’ Joris)