Hoekske B - Schijf C 3-2

4’ 1ste schot tussen de palen. Schijf schiet op de rand van de backlijn uit den draai, Colin pakt. Een minuut later opnieuw Schijf maar het schot gaat deze keer naast. 8’ Schijf blijft aanvallen. Nu met een voorzet langs rechts, Colin redt het schot met een voetreflex. 12’ Siebe legt klaar voor Dries maar zijn schot gaat naast. 24’ Mooie aanval van Schijf, voorzet langs rechts wordt tegenvoets binnen getrapt. 0-1. 26’ Nu Hoekske B. Voorzet van Borke, Thomas M. trapt in 1 tijd op de keeper. 35’ Dries zet voor vanop links. De bal gaat voorbij het doel waar Thomas M. terug voor doel brengt vanop rechts en nu is het Mathijs die binnen trapt. 1-1. 38’ Hoekschop Schijf wordt aan de 2de paal binnen gekopt. Hoekske terug op achterstand. 1-2. 44’ Thomas M. neemt in de backlijn met een mooie sleepbeweging de bal mee en wordt foutief gestopt. Penalty. Mathijs trapt binnen. 2-2 net voor rust.

50’ Schijf met een schot. Colin pakt. 51’ Vrije trap van Jelle. Thomas M. devieert de bal tot bij Davy maar hij is te verrast en mist zijn schot. 66’ Hoekschop Hoekske, Thomas M. kopt naast. 70’ Opnieuw een hoekschop voor onze B-ploeg, Ben kopt, de keeper pakt de afgeweken bal in 2 keer. 74’ Borke 1-2 met Thomas R. en trapt met links over. 76’ Inworp Hoekske, Johnny kopt in de verre hoek binnen. 3-2. Het laatste kwartier zijn er geen echte kansen meer te noteren.

Hoekske heeft het het 1ste half uur moeilijk met het goed voetballende Schijf. Maar met enkele tactische bijsturingen komt de B-ploeg gaande weg beter in de wedstrijd en kan het toch de 3 punten op het Sluis houden.

Volgende week maken we de verplaatsing naar Retie en bekampen we de B-ploeg van Schijf Sport.

Opstelling: Colin, Jelle, Hans, Bart (58’ Ben), Wouter, Dries (65’ Thomas R.), Davy (75’ Peter), Siebe, Borke, Mathijs (65’ Johnny) en Thomas M.