Hoekske B - Pro Mille 0-4

Hoekske begint te slap aan de wedstrijd en staat na 20 minuten al 0-2 achter. 5’ Balverlies Hoekske waardoor Pro Mille alleen op Liam af kan. 0-1. 20’ Vrije trap voor Pro Mille wordt mooi in de verre hoek binnen gekruld. 0-2. Het verdere verloop van de eerste helft is een typisch voorbeeld van een einde seizoenswedstrijd met zwak voetbal, veel foute passen en weinig doelgevaar.

Maar ook in de 2de helft kan Hoekske weinig kansen creeren. 53’ Pro Mille kapt zich goed vrij. Het schot gaat net naast. 61’ Bart stuurt Thomas diep maar zijn lob geraakt niet over de keeper. 65’ Jelle dropt een vrije trap in de kleine backlijn. Bart kopt maar de keeper kan er nog bij. 87’ Doorsteek pass Pro Mille maar Liam komt gepast uit. Bij het uitvoetballen lijdt Hoekske weer direct balverlies en ditmaal heeft Liam geen verhaal op het schot. 0-3. Net voor affluiten kan Pro Mille nog eens alleen op Liam af. Liam stopt foutief. Penalty. 0-4.

Wat voor Hoekske B een 6 punten wedstrijden moest zijn voor het behoud in 4de werd een einde seizoenswedstrijd met weinig inzet en slecht voetbal. Hierdoor zien we onze rechtstreekse concurent, Pro Mille, uitlopen tot op 4 punten. Volgende week is het alles of niets willen we het behoud nog in eigen handen houden. Koekoek heeft even veel punten als het B-elftal en de 2 laatste ploegen in de stand zijn op 4 punten gekomen.

Dus zonder punten terug keren van Koekoek is geen optie!

Opstelling: Liam, Jelle, Maarten, Bjorn (46’ Hans), Bart, Gerry (60’ Simon), Siebe, Guy (65’ Patrick), Siebe, David, Borke (60’ Colin) en Thomas.