Hoekske B - Motorclub C

1’ Slecht uitverdedigen van Motorclub in de voeten van Joris. Maar de keeper gaat goed plat op zijn schot. 9’ Hoekschop van David. Bart kopt aan de 2de paal naast. 13’ Thomas wordt diep gestuurd en zet hoog voor. Joris krijgt de bal niet in doel maar Johnny neemt de rebound goed mee en trapt in de linker hoek binnen. 1-0. 2 minuten later komt Johnny weer voor doel maar nu treft hij de paal. 16’ Nu kan Joris op doel met Johnny in steun. Na enkele pogingen lukt het Johnny om de 2-0 te scoren. 20’ Johnny gaat op rechts de lijn af en zet voor. Thomas mist aan de 2de paal. 23’ Weer Johnny langs rechts en nu glijdt Mathijs de voorzet wel aan de 2de paal binnen. 3-0. 26’ Motorclub met het eerste gevaar. De vrije trap gaat naast. 28’ Johnny met een schot uit den draai, de keeper redt met de voet. 32’ Joris wordt diep gestuurd, legt af voor Johnny die makkelijk zijn 3 de van de namiddag scoort. 4-0. 35’ David met een vrije trap maar naast. 36’ Mooi 1-tijds voetbal op het Hoekske middenveld met een diepe bal voor Thomas. Thomas kan alleen op doel, omspeeld de keeper en trapt binnen. 5-0.

Hoekske is de betere ploeg in de eerste helft. Motorclub komt amper tot een kans en de B-ploeg kan er 5 verzilveren.

Motorclub start de 2de helft met enkele wissels en dit brengt de wedstrijd terug in evenwicht. 61’ Verre strakke vrije trap van Ben, Thomas loopt goed in en met een klein tikje verschalkt hij de keeper. 6-0. 62’ Motorclub reageert direct en kan hun eerste echte kans ook verzilveren. 6-1. 65’ Siebe stuurt met een mooie deviatie Thomas door de verdediging en hij rondt het mooi af met eveneens zijn 3de van de namiddag. 7-1. 72’ Kruispass van Motorclub zet de spits alleen voor doel maar Colin is bij de pinken. 1 minuut later moet Colin weer plat op een schot van Motorclub. 75’ Peter op de rand van de backlijn uit den draai maar over. 80’ Na een blessure van een Motoclub middenvelder blesseert Borke zich nu ook en moet de wedstrijd verder met 10 tegen 10. 88’ David vertrekt op de middenlijn met een lange dribbel naar doel maar zijn schot gaat naast.

Na het verlies in de midweek wedstrijd tegen Stelenbaan staat Hoekske B er terug met een dik verdiende overwinning tegen Motorclub.

Zaterdag moeten we naar Schoonbroek, aanvang 16u30.

Opstelling: Colin, Jelle, Hans, Ben, Siebe, Johnny (74’ Candy), Bart, Joris (46’ Jef), Mathijs (27’ Borke), David en Thomas (66’ Peter).