Hoekske B - Geneberg B 5-1

6’ Voorzet van Ben, kopbal van Davy wordt op de lijn gekeerd. De hoekschop van David wordt door Thomas naast gekopt. 1 minuut later stuurt David Thomas diep en nu verschalkt Thomas de uitgekomen keeper wel. 1-0. 13’ Een 1-2 tussen Thomas en David en Thomas legt weer beheerst binnen. 2-0. 14’ Siebe langs links op doel en trapt staalhard binnen. 3-0. 27’ Diepe bal Geneberg door de Hoekske verdediging maar de kans wordt over getrapt. 30’ Davy zet Thomas alleen voor doel, Thomas kapt de keeper uit maar de hoek is te scherp om nog binnen te leggen. 35’ Davy verovert de bal en bedient Thomas maar de keeper redt. 42’ Jelle stuurt Borke diep en hij trapt mooi binnen. 4-0. 44’ Jan stuurt nu Ben langs rechts en kan alleen op de keeper af en trapt onhoudbaar binnen. 5-0.

Hoekske is de eerste helft heer en meester op het veld en bevestigt dit met 5 mooie treffers.

50’ Bart rukt van achteraan helemaal op naar voor, zet David voor doel maar hij trapt over. Geneberg komt stilaan meer in de wedstrijd. 70’ Hoekske krijgt de bal niet voor doel weg maar dan is er nog Colin die gepast uit komt. Geneberg besluit naast. 73’ Strakke voorzet van Siebe, Borke mist zijn schot. 79’ Geneberg kan alleen op doel maar schiet op de kruising. 82’ Fout van Hoekske in de baklijn. Penalty. En zo schiet Geneberg de eerredder binnen. 5-1.

Een mooie overwinning van ons B-elftal in het Deliasstadion.

Opstelling: Colin, Jelle, Hans (78’ Peter), Bart, Ben, Jan (46’ Dries), Davy (67’ Stef), Siebe, Borke, David en Thomas (84’ Siegfried)