Germeer B - Hoekske B : 1-5

1’ Siebe probeert van 25 meter en gaat aan de korte hoek, met wat hulp van de keeper, binnen. 0-1. Een minuutje later opnieuw Siebe maar nu met het hoofd. Maar zijn kopbal mist kracht. 17’ Jelle zet goed door op rechts en gaat ook zijn kans van op ongeveer dezelfde plaats als Siebe. Zijn schot wijkt onderweg af en de 0-2 is een feit. 24’ Bart legt af en Siebe trapt maar over. 44’ Germeer met een schot, voorlangs.

Hoekske B gaat met een mooie voorsprong rusten. Bij de 2 doelpunten is wat geluk mee gemoeid maar Hoekske speelt een degelijke eerste helft en onze verdediging geeft niks weg.

46’ David stuurt Siebe diep, zijn stifter gaat net naast. Een minuut later komt Jan alleen voor doel maar de Germeerdoelman zit er goed tussen. 48’ Nu komt Germeer alleen voor Colin en ook hij kan met de vingertoppen net naast duwen. 49’ Kruispass van David naar Bart, zijn schot gaat voorlangs. 55’ Aanval Germeer, schot uit de draai en gaat in de linkerhoek binnen. 1-2. 56’ Schot van Siebe, keeper pakt in 2 keer. Enkele minuten later opnieuw Siebe, nu over. 60’ Voorzet-schot van Wouter gaat over de doelman tegen de netten. 1-3. 74’ Vrije trap van Ben in de rechthoek, Germeer kan niet ontzetten en Mathijs trapt, door een bos van benen, de 1-4 binnen. 79’ Jan neemt de bal in de vlucht op de slof, naast. 83’ Bart op rechts tot bij Jef, het schot gaat voorlangs. 86’ Voorzet Ben vanop links, Siebe is goed gevolgd en tikt makkelijk binnen 1-5.

Een verdiende overwinning van Hoekske B. Een verdediging die de Germeeraanvallers goed opving samen met doelpunten die in tegenstelling tot de vorige weken er toch makkelijk in gingen maken dat het een mooie deugddoende overwinning is.

Opstelling: Colin, Jelle (80’ Jef), Hans, Bjorn (85’ Stef), Ben, Wouter (60’ Davy), Bart, Borke (75’ Mathijs), Siebe, David en Jan.