Spin – Hoekske 0-4

De wedstrijd begon met een minuut stilte ter nagedachtenis van, de vorige week aan ons terrein overleden, Roger.

Over de eerste helft kunnen we zeer kort zijn. Minuut elf, Ruts stuurt Neskens in de diepte, Neskens zet de bal voor doel waar Van de Mert op de juiste plaats staat om de bal binnen te duwen (11’ 0-1). Minuut 22 kans voor Spin de bal komt via de paal terug op het veld. Verder was er nog een afgeblokt schot van Ruts iets over het half uur. En dat was ongeveer alles over een zwakke eerste helft.

De tweede helft start ideaal voor Hoekske. De keeper van Spin ontzet de bal slecht, Mertens onderschept en past op Ruts, en Ruts verdubbelt de score(46’ 0-2). Er zit iets meer pit in de wedstrijd nu en ook Spin krijgt zijn kans. 52’ schot Spin, Vanhoof pakt gemakkelijk. Iets voorbij het uur een voorzet van Claes J., Van der Veken kan net niet bij de bal om te scoren. 65’ schot Ruts naast. 68’ nog eens Spin met een schot, Vanhoof duwt de bal in corner. 71’ kans voor Hoekske maar Claes J. ziet zijn poging van de lijn weggewerkt worden. Met nog een kwartier te gaan mooie kans voor Spin, de bal gaat tegen de lat. Meteen daarna staat Claes J. op de goede plaats om de bal van de lijn weg te koppen. 80’ doorbraak van Dillen, hij stuit echter op de keeper. De bal geraakt niet weg, komt in de voeten van Daemen en hij zet Hoekske op een grotere voorsprong (80’ 0-3). Net voor affluiten scoort Hoekske nog een vierde keer, Ruts past op Van de Veken, deze staat alleen voor de keeper en legt de bal binnen(90’ 0-4).

Opstelling Hoekske : VANHOOF, LEYSEN5(51’ CLAES J.), NESKENS, NIJS, DILLEN, JUEZ PONCE, CLAES G., RUTS, COX(51’ VAN DER VEKEN), MERTENS, VAN DE MERT(60’ DAEMEN).

Gele kaarten Hoekske : geen.

Rode kaarten Hoekske : geen.

Beelden van de wedstrijd, met dank aan onze huisfotograaf EricVdM...