Schoonbroek – Hoekske 0-3

Hoekske begon goed aan de wedstrijd en zette hoge druk op Schoonbroek. Dit leverde al meteen goede kansen op. Nijs met een schot, de bal gaat naast. Dillen komt alleen voor de keeper, de keeper brengt redding. Na goed tien minuten spelen een eerste keer dreiging van Schoonbroek, de bal gaat naast. Minuutje later fout op Dillen in de grote backlijn en penalty voor Hoekske. Cox J. legde de bal rustig tegen de netten (11’ 0-1). Iets voorbij het kwartier kans voor Claes J., zijn poging gaat nipt naast. Vanaf dit moment ging de wedstrijd iets meer gelijk opgaand. Maar iets voorbij het half uur kan Hoekske zijn voorsprong toch verdubbelen. Verre ingooi Neskens tot bij Claes J., deze brengt de bal tot bij Ruts T. en met een knal van buiten de backlijn scoort hij (32’ 0-2). Vijf minuutje later nog eens dreiging van Schoonbroek, eerst wordt een schot afgeblokt in corner, op deze corner volgt een schot, de bal gaat net naast.

De tweede helft en Schoonbroek speelde korter op de bal en Hoekske ging slordiger spelen. Maar de beste kansen waren nog steeds voor Hoekske. 50’ schot Mertens de bal gaat over. 54’ Ruts T. met een schot, de bal gaat voorlangs. 63’ weer Ruts T. ook deze keer gaat de bal naast. Vijf minuutje later opnieuw Ruts T. met een poging, ditmaal duwt de keeper de bal in corner. Pas een kwartier voor het einde een eerste kans voor Schoonbroek in deze tweede helft. Van de Mert brengt redding op een schot. 79’ Marlein met een schot, keeper pakt de bal. Tien minuten voor het einde dan toch de kans voor Schoonbroek om de zege van Hoekske nog in gevaar te brengen. Maar zij krijgen de penalty niet voorbij Van de Mert. In de laatste minuut loopt Hoekske nog verder uit. Een voorzet van Meynen wordt door Cox L. in doel verlengd.

Opstelling Hoekske : VAN DE MERT NESKENS WILLEKENS NIJS RUTS W.(46’ MARLEIN) JUEZ PONCE CLAES J.(71’ CLAES G.) DILLEN(46’ COX L.) COX J. MERTENS RUTS T.( 83’ MEYNEN).

Gele kaarten Hoekske : Cox L.

Rode kaarten Hoekske : geen.

Beelden van de wedstrijd, met dank aan onze huisfotograaf EricVdM...