Schijf – Hoekske 2-1

Eerste kans was voor Hoekske, Van De Mert ziet zijn poging net over gaan. Vervolgens zijn er twee mogelijkheden voor schijf. Een eerste kan nog net in corner verwerkt worden, de tweede gaat net over. Nadien volgen er twintig minuten waarin nauwelijks iets gebeurd.  Iets voorbij het half uur grote kans voor Hoekske, Van de Mert past op Claes J. deze komt alleen voor de keeper maar scoren lukt niet. Vijf minuutje later mooie kans voor Juez Ponce, hij schiet over. Meteen daarna schot Van de Mert, de bal gaat nipt voorlangs. Vijf minuten voor rusten kan de thuisploeg scoren. Een schot van buiten de backlijn verdwijnt in de verste hoek tegen de netten( 40’ 1-0).

De tweede helft kon niet slechter beginnen voor Hoekske, meteen na de aftrap Schijf met trap van buiten de backlijn en opnieuw verdwijnt de bal in de verste hoek tegen de netten(46’ 2-0). Hoekske opzoek naar een tegentreffer en het ging iets meer pushen. En enkele minuten na het uur kwam er de aansluitingstreffer. Voorzet Claes J. en Daemen kopte de bal binnen(64’ 2-1). Minuutje later schot Claes J. de keeper bokst de bal weg. 72’ voorzet Marlein, Van de Mert komt net iets te kort om te scoren. Met nog een kwartier te spelen scoort Hoekske de gelijkmaker, maar om een discutabel buitenspel werd de goal afgekeurd.  In het laatste kwartier kregen beide ploegen nog één kans. Eerst Schijf met een grote kans de bal gaat over. En in de laatste minuut nog eens Hoekske maar Dillen kon net niet goed genoeg bij de bal, en deze gaat dan ook net naast.

Opstelling Hoekske : VANHOOF, NESKENS, WILLEKENS,NIJS, RUTS W.(81’ DILLEN), CLAES G.(48’ RUTS T.), MARLEIN, CLAES J., DAEMEN, JUEZ PONCE(56’ MEYSEN), VAN DE MERT.

Gele kaarten Hoekske : Juez Ponce en Willekens.

Rode kaarten Hoekske : geen.

Beelden van de wedstrijd, met dank aan onze huisfotograaf EricVdM...