Jong Lansiers – Hoekske 3-7

Beker duel met veel doelpunten werd relatief gemakkelijk gewonnen door Hoekske. Al van bij de aanvang van de wedstrijd zette Hoekske hoge druk en wist al in de vijfde minuut op voorsprong te komen. Met een halve omhaal wist Cox de doelman te verrassen (5’ 0-1). Na goed twintig minuten spelen toch es een doorbraak van Jong Lansiers en een afgeweken voorzet belande in doel (21’ 1-1). Iets voor het half uur kwam Jong Lansiers zelfs op voorsprong, met een knal van buiten de rechthoek ging de bal binnen( 29’2-1). Eventjes later weer Jong Lansiers, Vanhoof red met de voet. Hoekske terug wakker, en met twee treffers van Mertens in evenveel minuten kwam Hoekske nog voor rust terug op voorsprong(37’ 2-2, 38’ 2-3).

Tweede helft en Hoekske kreeg verschillende kansen maar scoren zat er niet meteen in. Iets voor het uur nog eens Jong Lansiers, de bal gaat op de paal. Maar enkele minuten later scoren zij toch de gelijkmaker(64’ 3-3). Hoekske ging terug een versnelling hoger spelen en dit resulteerde meteen in een kopbal doelpunt van Van de Mert(67’ 3-4).  Een actie van Ruts met ook een doelpunt zette Hoekske op een dubbele voorsprong (74’ 3-5). Twee minuten later weer doelpunt voor Hoekske, ditmaal door een eigen doelpunt van Jong Lansiers. Zes minuten later wist de ingevallen Meynen met een vrijschop Jong Lansiers definitief uit te tellen( 76’ 3-7). Jong Lansiers wist nog één maal tegen te scoren met een schot dat via de binnen kant van de paal in doel verdwijnt(86’ 4-7).

Opstelling Hoekske : VANHOOF, LUYSTERBORG, LEYSEN, VAN HERCK, BIJL, CLAES(54’ MARLEIN),     JUEZ PONCE(70’ NESKENS), RUTS(78’ NIJS), COX(61’ MEYNEN), MERTENS, VAN DE MERT.

Gele kaarten Hoekske : geen.

Rode kaarten Hoekske : geen.