Hoekske – Zonnekloppers 1-0

Sterke start van Hoekske aan de wedstrijd. Met direct enkele kansen en ook een vroeg doelpunt. 5’ voorzet Ruts, Cox zijn poging wordt gered door de keeper. 6’ voorzet Van de Mert, de keeper red de poging van Ruts en de rebound van Mertens wordt op de lijn door een verdediger weggekopt. Minuutje later dan toch een doelpunt, een voorzet van Cox en ditmaal kan Ruts de bal wel voorbij de keeper krijgen( 7’ 1-0). Na een kwartier spelen kwam Zonnekloppers beter in de wedstrijd maar aanvankelijk waren de kansen nog voor Hoekske. 19’ misser bij de verdediging van Zonnekloppers, Ruts kan net niet profiteren. 20’ schot Cox redding keeper. 29’ weer Cox met een schot en ditmaal bokst de keeper net van onder de lat in corner. Voor een kans van zonnekloppers was het wachten tot vijf minuten voor rusten, een speler komt alleen voor Vanhoof en Vanhoof kan nog net redding brengen.

De tweede helft en al vlug een kansje voor Zonnekloppers, de bal gaat naast. Zonnekloppers ging nu opzoek naar de gelijkmaker, maar op een verzopen veld was het moeilijk combineren en recht te blijven. En naargelang de wedstrijd vorderde beterde het zeker niet. Voor Zonekloppers noteerde we geen enkele kans meer, mede door het sterk presteren van de Hoekske verdediging, en Hoekske kreeg er nog een drietal. 74’ Ruts kan alleen op de keeper af gaan maar scoren lukt niet. 78’ schot Dillen, de bal gaat voorlangs. En op het einde van de wedstrijd was er nog een kans voor Van der Veken, de bal gaat recht op de keeper. En op een terrein dat verandert is in een modderpoel ondertussen wist Hoekske de drie punten thuis te houden.

Opstelling Hoekske : VANHOOF, NESKENS, NIJS, WILLEKENS, BIJL( 63’ DILLEN), CLAES G., CLAES J.( 55’ VAN DER VEKEN), RUTS, COX, MERTENS(72’ JUEZ PONCE), VAN DE MERT(55’ LAMBRIGHS).

Gele kaarten Hoekske : geen.

Rode kaarten Hoekske : geen.

Beelden van de wedstrijd, met dank aan onze huisfotograaf EricVdM...