Hoekske – Spin 2-2

Weinig boeiende eerste helft waarbij beide ploegen slechts één kans bijeen wisten te spelen. De eerste was voor Hoekske en het scoorde ook meteen. Nijs past op Mertens, via Mertens komt de bal bij Juez Ponce en deze plaatste de bal tegen de netten (11’ 1-0). Nadien was er Spin met bijna de gelijkmaker maar de bal wordt nog net voor de lijn in corner verwerkt. Verder in deze eerste helft was het vooral veel balverlies bij beide ploegen.

De tweede helft begint beter, met al direct een poging van Lambrighs, de keeper tikt de bal nog net in corner. 52’ een poging van Van de Mert, de gal gaat over de goal. 54’ Spin met een grote kans, Vanhoof kan nog net de bal in corner verwerken. 57’ reuze kans voor Hoekske om de voorsprong te verdubbeln. Bijl tikt de bal tot bij Cox L., deze komt alleen voor de keeper maar plaats zijn bal net naast. Spin nu nadrukkelijker op zoek naar de gelijkmaker en op vrijschop is het bijna zover maar Vanhoof kan de bal nog weg boksen. Minuutje later dan toch de gelijkmaker. Hoekske wil de bal wegspelen maar komt ongelukkig in de voeten van een Spin speler en nu laten ze de kans niet liggen (69’ 1-1). 79’ schot van de ingevallen Eyckmans de bal wordt nog net afgeblokt. Enkele minuten later tegen aanval van Spin, de bal gaat over Vanhoof in doel(81’ 1-2). Direct daarna al de gelijkmaker van Hoekske, opnieuw Eyckmans met een schot ditmaal gaat de bal wel in doel(82’ 2-2). Weer een minuutje later, plaats bal van Spin en met een ultieme poging kan Vanhoof de bal nog in corner duwen. Vijf minuten voor affluiten dan de kans voor Hoekske om de drie punten alsnog thuis te houden. Een fout op Dillen in de backlijn met een logische penalty als gevolg. Juez Ponce ziet zijn trap echter gestopt worden door de keeper. En zo is duur punten verlies voor Hoekske.

Opstelling Hoekske : VANHOOF, NESKENS, NIJS, WILLEKENS, DILLEN, JUEZ PONCE, LAMBRIGHS(52’ BIJL), MARLEIN, COX L.(73’ STARCKX), MERTENS(78’ EYCKMANS), VAN DE MERT(52’ COX J.).

Gele kaarten Hoekske : Van de Mert, Neskens, Cox J. en Nijs.

Rode kaarten Hoekske : geen.