Hoekske – Kempenzonen 0-3

De topper kon voor Hoekske niet slechter beginnen, al binnen de twee minuten kwam het op achterstand (2’ 0-1). De reactie van Hoekske was goed en na zes minuten een eerste grote kans, maar Ruts kon het misverstand in de verdediging niet afstraffen. Enkel minuten later een schot van Cox J., de keeper duwt de bal in corner. Iets voorbij het kwartier een nieuwe opdoffer voor Hoekske, een misverstand in de verdediging wordt door de bezoekers wel afgestraft (17’ 0-2). De wedstrijd gaat goed op en neer, maar zonder grote kansen voor beide ploegen. 18’ schot Juez Ponce, recht op de keeper. 19’ schot van de bezoekers, Van de Mert duwt de bal nog net in corner. 22’ Claes J. met een poging de bal gaat net naast. Iets voor het half uur nog eens Claes J., nu gaat de bal recht op de keeper.

De tweede helft met een Hoekske dat opzoek gaat naar de aansluitingstreffer en de bezoekers die via counters probeerde verder uit te lopen. Maar de kansen waren schaars langs beide kanten. 51’ mooie kans voor Cox L. zijn kopbal gaat echter over. 58’ schot van de bezoekers de bal gaat voorlangs. Dan lopen de bezoekers nog verder uit, voorzet van op links wordt aan de tweede paal binnengetikt (66’ 0-3). De wedstrijd was nu definitief beslist. Hoekske drong nog aan voor een eerredder maar kansen konden zij niet meer bijeen spelen. De grootste kans kwam er nog voor de bezoekers in de laatste minuut met eerst een bal tegen de deklat en in de herneming de redding van Van de Mert.

Opstelling Hoekske : VAN DE MERT, NESKENS, WILLEKENS, LEYSEN, DILLEN, JUEZ PONCE(25’ CLAES R.), CLAES J., RUTS(58’ LAMBRIGS), BIJL, MERTENS ,COX J..

Gele kaarten Hoekske : claes R. en Claes J.