Hoekske – Donk 4-0

Er vielen in de eerste helft weinig hoogtepunten te noteren. Enkel Hoekske had een paar kansen. 4’ schot Lambrighs, de bal gaat naast. 17’ doorbraak Van Der Veken, hij zet de bal voor doel waar

Luysterborg op de goede plaats staat om de score te openen (17’ 1-0). 24’ poging van Claes, de bal gaat op de buitenkant van de paal. Iets voor het half uur een actie van Mertens, hij kan net niet goed genoeg bij de bal om zijn actie met een doelpunt te bekronen. Meteen daarna nog Van Der Veken maar zijn poging wordt afgeblokt.

De tweede helft bracht meer animo. 49’ en een eerste doelpoging van Donk, de bal gaat over het doel van invallersdoelman Nijs. Reactie van Hoekske via Van Der Veken, hij treft de paal. Enkele minuten later dan toch de dubbele voorsprong van Hoekske. Lambrighs rolt de rechterflank van Donk op zet de bal voor en Van Der Veken tikt de bal binnen( 55’ 2-0). Op het uur schot van Claes de bal gaat in het zijnet. 66’ de pas ingevallen Cox geeft de bal aan Lambrighs, met een prima redding van de keeper gaat de bal in corner. Donk ging meer risico’s nemen en Hoekske profiteerde daar optimaal van. Cox met een poging de bal gaat net over. Juez Ponce met een lobbal, deze wordt nog net voor de lijn weggekopt. Goed tien minuten voor het einde dan toch een derde doelpunt. Lambrighs speelt Cox aan, Cox kan ongehinderd scoren (78’ 3-0). Net voor het einde van de wedstrijd scoort Cox zijn tweede van de namiddag op assist van  Peeters(88’ 4-0).

Opstelling Hoekske : VANHOOF(46’ NIJS), NESKENS, LEYSEN, CLAES, DILLEN, JUEZ PONCE, LAMBRIGHS(80’ EYCKMANS), LUYSTERBORG(62’ COX), MARLEIN(83’ PEETERS), MERTENS, VAN DER VEKEN.

Gele kaarten Hoekske : geen.

Rode kaarten Hoekske : geen.