Flurky – Hoekske 2-2

Het eerste kansje was voor Flurky, maar de bal wordt zwak naast gekopt.  Hoekske is een eerste keer gevaarlijk na goed tien minuten spelen, Claes J. stuit echter op de keeper. Iets voorbij het kwartier weer Hoekske met een kans ditmaal ziet Van der Veken zijn bal gestopt worden door de keeper. De wedstrijd kabbelt rustig verder maar de schaarse kansen zijn vooral voor Hoekske. 22’ een schot van Claes J. gaat net voorlangs. En dezelfde Claes J. ziet een poging net voor de doellijn weggekopt worden. Iets voor rusten grote kans voor Flurky maar Vanhoof tikt de bal in corner. Met op het bord een 0-0 ruststand.

De tweede helft start spectaculair, eerst is er een redding van Vanhoof op een schot van Flurky. Meteen daarna voorzet Cox en Van der Veken krijgt in twee tijden de bal tegen de netten (48’ 0-1). Nauwelijks een minuutje later was de stand terug gelijk. Een schot van  buiten de backlijn krult aan de tweede paal in doel (49’ 1-1). En twee minuten later alweer doelpunt, voorzet Ruts wordt slecht weggewerkt en Claes J. staat op de goede plaats om Hoekske opnieuw op voorsprong te zetten (51’ 1-2).iets voor het uur kan Van de Veken alleen oprukken naar de Flurky goal maar wordt onterecht afgefloten voor buitenspel, weg kans op de 1-3. Na een uur spelen ging Flurky een versnelling hoger spelen en kreeg verschillende kansen.  De eerste kans werd nog huizen hoog over doel gesjot maar de kansen nadien was het telkens maar nipt geen doelpunt. 68’ een schot gaat net over. Nog in dezelfde minuut een poging, de bal gaat net naast. 69’ weer goede kans Flurky de bal gaat weer nipt naast. Hoekske geraakte niet uit de omknelling en het onvermijdelijke gebeurde een klein kwartier voor het einde. Een Flurky speler krijgt de bal aangespeeld in de backlijn en legt deze binnen aan de verste paal (76’2-2). Erop en erover dacht Flurky maar door overhaasting in hun spel bleven grote kansen uit. Wel moest Vanhoof nog 2 maal redding brengen op een poging maar het bleef bij een gelijkspel in deze topper.

Opstelling Hoekske : VANHOOF, JUEZ PONCE, NIJS, WILLEKENS, DILLEN(86’ BIJL), CLAES G.(59’ NESKENS), CLAES J., RUTS(59’ VAN DE MERT), CLAES R., COX(83’ LAMBRIGHS), VAN DER VEKEN.

Gele kaarten Hoekske : geen.

Rode kaarten Hoekske : geen.

Beelden van de wedstrijd, met dank aan onze huisfotograaf EricVdM...