Beker Hoekske – Barrier 4-3

Al vrij vlug komt Hoekske op achterstand, met een lobbal over Van de Mert(3’ 0-1). Hoekske had  het de eerste twintig minuten lastig om in de wedstrijd te komen. Maar geleidelijk aan konden ze het evenwicht herstellen maar kansen waren er nauwelijks. Ook Barrier had geen grote kansen. Iets voor het half uur dan toch Hoekske. Eerst komt Cox L. alleen voor de keeper maar scoren lukt niet. Meteen daarna ingooi Hoekske, de bal komt bij Cox L., hij komt opnieuw oog in oog met de keeper, ook ditmaal geraakt hij niet voorbij de keeper maar de bal komt nu via de keeper bij Claes J. en deze laat de kans niet liggen (27’ 1-1). Ook de ruststand.

Meteen na rusten weer Cox L. die voor de keeper komt, redding keeper maar de bal komt in de voeten van Mertens en hij zet Hoekske op voorsprong (47’ 2-1). Een vijftal minuten later weer doelpunt Hoekske. Ingooi tot bij Cox L., borstcontrole en in één tijd knalt hij de bal tegen de touwen(52’ 3-1). Iets voor het uur zet Mertens de bal voor doel, en net voor Claes J. kan scoren wordt de bal nog weggewerkt. Barrier gaf zich niet gewonnen en met nog twintig minuten te spelen maken zij de aansluitingstreffer met een schot vanbuiten de backlijn dat via de onderkant van de lat in doel verdwijnt( 70’ 3-2). Eventjes later weer Barrier met een schot nu gaat de bal net naast. Minuut 75 penalty voor Hoekske, Cox L. scoort zijn tweede van de namiddag( 75’ 4-2). Lang kan Hoekske de dubbele voorsprong niet houden, opnieuw met een schot buiten de backlijn, en opnieuw via de onderkant van de lat komt Barrier terug in de wedstrijd(78’ 4-3). Met nog tien minuten te spelen rukt Claes J. alleen op naar doel maar hij geraakt niet voorbij de keeper. Barrier speelde nog alles op alles maar scoren lukte niet meer.

Opstelling Hoekske : VAN DE MERT, NESKENS, CLAES R.,WILLEKENS, DILLEN, CLAES J., NIJS,                COX J., MARLEIN(66’ CLAES G.), MERTENS(75’ JUEZ PONCE), COX L..

Beelden van de wedstrijd, met dank aan onze huisfotograaf EricVdM...