Beker : Geneberg – Hoekske 1-5

Hoekske komt al  vrij vlug op voorsprong via een vrijschop van Mertens (5’ 0-1). Verder in deze eerste helft vooral Hoekske in de aanval met talrijke kansen maar scoren lukt niet meer. En ook door de soms zware fouten van de tegenstander dat Hoekske uit hun ritme haalden.

De eerste kans voor de thuisploeg kwam er pas in het begin van de tweede helft, Vanhoof bracht redding met de voet. Meteen daarna dan toch eindelijk de dubbele voorsprong. Cox werkt een voorzet van Lambrighs af( 52’ 0-2). Iets voorbij het uur doelpunt van Lambrighs op voorzet van Juez Ponce( 62’ 0-3). Een kwartier voor het einde opnieuw assist van Juez Ponce, dit maal is het Eyckmans die de bal binnen legt. Ook bij de laatste goal een assist van Juez Ponce, Lambrighs scoort (82’ 0-5). Met nog vijf minuten te spelen kon Geneberg nog tegen scoren( 85’ 1-5).

Opstelling Hoekske : VANHOOF, NESKENS, NIJS, WILLEKENS, DILLEN(68’ EYCKMANS), CLAES(68’ STARCKX), JUEZ PONCE, LAMBRIGHS, VAN DE MERT, MERTENS, COX( 55’ MARLEIN).

Gele kaarten Hoekske : geen.

Rode kaarten Hoekske : geen.

Beelden van de wedstrijd, met dank aan onze huisfotograaf EricVdM...