Barrier – Hoekske 2-3

Al in de eerste minuut een kans voor Hoekske maar Cox L. zag zijn poging door de keeper in corner verwerkt worden. Twee minuten later corner Barrier, een speler van Barrier kan vrij koppen maar de bal gaat over. Zesde minuut penalty voor Barrier na een  wel zeer lichte fout in de backlijn, en zo komen ze op voorsprong (6’ 1-0). Hoekske reageerde meteen met een schot van Claes J. maar de bal gaat recht op de keeper. Elfde minuut via een één twéé tussen Claes J. en CoX L. komt de bal voor doel waar Bijl kan gelijkmaken( 11’ 1-1). Iets voor het kwartier vrijschop voor Barrier, Van de Mert bokst de bal  weg maar komt in de voeten van een Barrier speler, die schiet de bal echter over. Minuutje later weer Barrier, nu gaat de bal net naast. Op corner komt van Mertens komt Hoekske op voorsprong, Willekens kopt de bal terug voor doel en Cox J. duwt de bal  binnen(19’ 1-2). Dan is er een goed kwartier met weinig doelgevaar. Maar dan is er Hoekske weer met twee goede kansen. Dillen tikt de bal tot bij Cox L., zijn poging gaat op de paal. Minuutje later weer Cox L., ditmaal komt hij alleen voor de keeper maar zijn lobbal gaat net niet hoog genoeg om over de keeper te geraken.

Na een kleine vijf minuten in de tweede helft komt Barrier terug op gelijke hoogte( 49’ 2-2). Het spel ligt nu meer en meer stil door foutjes langs beide kanten en worden kansen schaarser. En dan is er toch een goal voor Hoekske. Een voorzet van Mertens wordt in één tijd genomen door Claes J. en de bal verdwijnt in doel( 57’ 2-3).  Barrier nu op zoek naar de gelijkmaker en Hoekske loert op de counter maar kansen komen er niet tot tien minuten voor tijd. Een voorzet van Barrier gaat tegen de paal en zo ontsnapt Hoekske aan de gelijkmaker. Direct daarna een grote kans voor Hoekske om de wedstrijd definitief te beslissen maar Claes J. kan de voorzet van Dillen net niet binnen duwen, de bal gaat nipt naast. En na goed zes minuten overspelen kan Hoekske verdiend de drie punten mee naar huis nemen.

Opstelling Hoekske : VAN DE MERT, NESKENS, WILLEKENS, LEYSEN(60’ NIJS), DILLEN, JUEZ PONCE, CLAES J., COX J., BIJL(77’ EYCKMANS), MERTENS(90’ RUTS W.), COX L.(68’ RUTS T.).

Gele kaarten Hoekske : Bijl, Leysen, Cox L. en Claes J..

Rode Kaarten Hoekske : geen.

Beelden van de wedstrijd, met dank aan onze huisfotograaf EricVdM...