Olmen Sport - Hoekske B 5-3

2’ Balverlies Hoekske B, Olmen zet een mooie aanval op en speelt het mooi uit. 1-0. 20’ David wint het duel en kan daardoor alleen op doel en legt hem mooi naast de keeper binnen. 1-1. 30’ Voorzet van Jelle, blunder in de Olmense verdediging en Cedrik straft de fout af. 1-2. 39’ Cedrik verrovert de bal op het middenveld, start een rush voorbij de verdediging maar de keeper kan zijn poging nog net in hoekschop werken. 44’ De Hoekske verdediging probeert voetballend een oplossing te zoeken maar Olmen zit er goed tussen, de gelijkmaker net voor rust. 2-2.

46’ Olmen komt scherp uit de kleedkamer. Eerst nog een redding van Colin maar in 48’ gaat de voorzet naar de 2de paal en de 3-2 wordt hoog in doel getrapt. 51’ Inworp Jelle, Ilyas vanop de rand van de baklijn maar recht op de keeper. 53’ Strak schot van Olmen, net naast. 58’ Olmen op snelheid, Colin maakt geen kans. 4-2. 73’ Colin houdt Hoekske in leven met een mooie save. 80’ Mounir wordt in de baklijn gehaakt. Penalty. Thomas 4-3. Hoekske gaat nu vol voor de gelijkmaker. Maar in de 88’ is het Olmen die de overwinning veilig stelt. 5-3.

Hoekske speelt een verdienstelijke wedstrijd tegen de leider en moet pas net voor affluiten de meerdere in Olmen erkennen.

Opstelling: Colin, Jelle (85’ Mattias), Stef, Ben (33’ Ilyas), Mounir, Davy (60’ Luigi), Bart, Borke (75’ Simon), Cedrik, David en Thomas.