Koekoek - Hoekske B 2-2

Het eerste half uur is het een gesloten wedstrijd met weinig kansen tussen 2 ploegen die weinig weg geven. 30’ Guy wordt in de backlijn gehaakt. Penalty. Makkie voor Joris. 1-0. 33’ Vrije trap op David net buiten de backlijn. En weer is het Joris die deze feilloos binnen trapt. 2-0. 40’ Joris stuurt David diep, zijn schot gaat voorlangs. In de herneming weer druk van Hoekske. Joris trapt op de vuisten van de keeper. 45’+3’ Koekoek in buitenspel maar mag verder de backlijn in. Nu Penalty Koekoek. 2-1 net voor rust.

 

55’ Voorzet Koekoek wordt in 1 tijd naast getrapt. 64’ Ilyas brengt hoog voor, Thomas kopt over. 70’ Koekoek weer via buitenspel alleen op doel maar Jef en Patrick brengen redding. Maar de hoekschop van Koekoek wordt wel binnen gewerkt. 2-2. 90’ Laatste kans Hoekske, David in de backlijn maar zijn schot vanuit een scherpe hoek gaat voorlangs.

 

Koekoek en Hoekske delen de punten en lopen zo beide een puntje uit op de 2 laatste van de stand. De laatste inhaalwedstrijden zullen duidelijk maken of dit voldoende is om in 4de te blijven wetende dat er in zo’n einde seizoenswedstrijden soms rare uitslagen worden behaald. Volgende week speelt het B-elftal zijn laatste wedstrijd tegen Olmen in het Deliasstadion. Allen op post!

 

Opstelling: Jef, Jelle, Bart, Piet, Ben, Gerry, Joris (50’ Patrick), Guy, David, Borke (60’ Ilyas) en Thomas (85’ Kobe).