Hoekske B - Schijf B. 2-1

9’ Doorsteekbal van Bart naar Thomas, Thomas kan alleen op doel maar de keeper redt met een voetveeg. Ook Schijf dreigt maar het kan in de eerste 20 minuten geen poging tussen de palen voorleggen. 24’ Voorzet van David naar de 2de paal, kopbal van Borke gaat via een verdediger in hoekschop. Thomas kopt de hoekschop naast. 30’ Counter van Schijf door de Hoekske verdediging en scoren met een lob over Kenneth in doel. 0-1. 31’ Cedrik langs rechts naar doel maar zijn schot gaat over. 33’ David krijgt de bal op rechts. Zijn voorzet-schot gaat aan de 2de paal binnen. 1-1. Schijf reageert direct maar wringen zelf de open kans de nek om. 41’ Een dribbel van Gerry tot aan de baklijn maar schiet over.

 

47’ Voorzet van David, de bal geraakt niet uit de baklijn en Gerry trapt binnen. 2-1. 65’ Vrij trap van Schijf net buiten de baklijn gaat net naast. 70’ Een vrije kopkans voor Schijf maar over. 80’ David trapt vanuit een scherpe hoek maar in het zijnet. De B’s voetballen de wedstrijd verder uit zonder nog al te veel weg te geven.

 

Eindelijk nog eens een overwinning na 3 gelijkspellen.

Volgende week naar De Leunen om Pro Mille partij te geven.

 

Opstelling: Kenneth, Jelle, Piet, Ben, Colin (65’ Jef), Gerry, Bart, Borke, Cedrik (60’ Mathijs), David en Thomas (75’ Ilyas).