Hoekske B – Olmen 4-2

15’ Eerste doelpoging van de wedstrijd. Schot van Guy gaat naast. 20’ Afstandsschot van Olmen, Liam duwt de botsende bal in hoekschop. Hoekske krijgt de bal niet weg voor doel en Olmen trapt binnen. 0-1. 25’ Piet zit goed tussen de opbouw van Olmen en recupereert de bal. Hij zet goed door en brengt Guy in scoringspositie. 1-1. 28’ Hoekske gaat op dit elan verder. Thomas houdt de bal aan de cornervlag binnen, zet voor en Candy omspeelt de keeper en zet Hoekske op voorsprong. 2-1. Maar Olmen reageert direct en brengt de bordjes terug gelijk. 2-2.

47’ Vrije trap Hoekske vanop zo’n 10m buiten de backlijn. Ben trapt met een strak schot onder de deklat binnen. 3-2. 52’ Goede voorzet van Guy en Thomas kopt binnen. 4-2. 57’ Olmen met een schot dat voorlangs gaat. 63’ Thomas kapt zich op de rand van de backlijn goed vrij maar ook zijn schot gaat voorlangs. 70’ Olmen komt alleen voor Liam maar hij komt gepast uit. 85’ Schot van de ingekomen Ilyas, naast. 88’ Kopbal van Thomas gaat voorlangs.

Een verdiende overwinning van het B-elftal die ons het behoud in 4de afdeling moet verzekeren. Zowel Motorclub C als Red Star B kunnen ons met hun inhaalwedstrijd niet meer voorbij.

Nog een dankwoordje voor onze (enkele) trouwe supporters. Maar vooral een hartelijke dank aan onze trainer Piet voor de vele mooie jaren. Hij gaat volgend seizoen de fakkel doorgeven aan Bart die deze taak op zich wil nemen. Merci aan beide!

Opstelling: Liam, Jelle, Bart, Piet, Ben, Bjorn, Siebe (70’ Ilyas), Simon (80’ Jef), Guy, Candy (60’ Brasil) en Thomas.