Hoekske B - Germeer B 2-2

11’ Jelle stuurt Cedrik in de backlijn maar krijgt de bal niet voorbij de uitgekomen keeper. 15’ 1ste schot tussen de palen van Germeer, Colin pakt makkelijk. 21’ Stef met een tackle op de bal maar neemt ook de Germeerspits mee. Penalty. 0-1. 31’ Germeer glipt door de Hoekskedefensie en Colin is kansloos. 0-2. 33’ Hoekschop van Kim, kopbal van Cedrik wordt op de lijn gered. 45’ Vrije trap van Germeer wordt over gekopt.

53’ Kim diep tot bij Thomas die in 1 tijd over de keeper lobt. 1-2. 60’ Hoekschop van Kim, deze keer is het Ben die over kopt. 64’ Schot van Borke gaat net voorlangs. 75’ Vrije trap van Kim, Siegfried kopt aan de 2de paal overhoeks binnen. 2-2. 83’ Strak schot van Germeer gaat naast.

Een eerste helft waar Germeer efficienter was voor doel dan Hoekske met een 0-2 ruststand als gevolg. Maar met een betere 2de helft van ons B-elftal komen we verdiend terug langszij. Helaas zat een derde doelpunt er niet in en moeten we tevreden zijn met deze puntendeling.

Volgende week moeten we naar Olmen, de leider in 4de.

Opstelling: Colin, Jelle, Stef (72’ Siegfried), Ben, Jef (46’ Mounir), Brasil, Bjorn, Borke, Cedrik (37’ David AR), Kim (88’ Simon) en Thomas.

Beelden van de wedstrijd, met dank aan onze huisfotograaf François Carsauw...