Soccer Staffel-ID [] Print    
 Wedstrijdverslag: Speeldag 17 - zaterdag, 28. januari 2023 - 14:30
Toekomst Geneberg B 4 - 2 Hoekske B

Informatie

Datum:
zaterdag, 28. januari 2023
Aanvangsuur:
14:30

Opstelling

Goalkeeper
 • 1. Jef Van hoof
Midfielder
 • 7. Mathijs Eyckmans
 • 10. David Hannes
 • 6. Borke Meynen
Forward
 • 9. David Alvarez Romero
 • 8. Luigi Barone
 • 11. Thomas Mertens
Defender
 • 2. Ilyas Akgun
 • 5. Siebe Eyckmans
 • 3. Bart Meynen
 • Mounir Haidaa

Vervangingen

  • 60. Minuut
   Uit: David Alvarez Romero (Forward)
   In: Jelle Vounckx (Defender)

  • 80. Minuut
   Uit: Luigi Barone (Forward)
   In: Simon Hoeyberghs (Forward)

  Events

  Tijdlijn

  1ste helft
  2de helft
  Toekomst Geneberg B
  Hoekske B
  Tijd van de vervangingen 60 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Jelle Vounckx <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />David Alvarez Romero Tijd van de vervangingen 80 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Simon Hoeyberghs <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Luigi Barone Goal Min. 84 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Mathijs Eyckmans Goal Min. 80 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Ilyas Akgun Yellow card Min. 45 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Borke Meynen
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/goal.pngGoal
  84' Mathijs Eyckmans
  80' Ilyas Akgun
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/yellow_card.pngYellow card
  45' Borke Meynen

   Samenvatting
  -
   Wedstrijdverslag

  Na een lange winterstop kan er terug gevoetbald worden. Ons B-elftal moet naar Ham om Geneberg te bekampen. Hoekske B en Geneberg staan met gelijke punten op de 4de en 5de plaats in de rangschikking.

  Wedstrijd begint vrij gesloten met weinig kansen. 21’ Voorzet David AR naar de 2de paal, Thomas kopt voorlangs. 28’ Voorzet Geneberg na balverlies Hoekske. Op de penaltystip kan Geneberg de bal via binnenkant paal tegen de netten trappen. 1-0. Dit was trouwens de 1ste bal tussen de palen van de wedstrijd. 30’ Strak schot van David AR van 10m buiten de baklijn. De keeper pakt met moeite. Hoekske B heeft de wedstrijd nu goed in handen, geeft weinig weg maar kan zelf ook niet veel grote kansen afdwingen. 42’ Vrijtrap Siebe, de keeper bokst in hoekschop. Deze wordt weggewerkt tot bij Borke, zijn schot gaat op de winkelhaak. 44’ Fout op Mourin net buiten de baklijn. Thomas zet zich achter de vrijtrap. Een goeie save van de keeper verhindert de gelijkmaker.

  Ook in het begin van de 2de helft is Hoekske de betere ploeg maar eenmaal aan de baklijn lukt het niet meer. Zo krijgt Mathijs enkele schietkansen maar kan ze niet kadreren. 65’ Voorzet David H., ook deze trapt Mathijs over. 71’ Hoekske krijgt de bal niet weg voor doel en Geneberg trapt de 2-0 binnen. Hun 2de schot tussen de palen. 74’ Vrijtrap voor Geneberg, Jef pakt. 75’ Weer een vrije trap Geneberg voor doel en de alleen staande spits trapt de 3-0 binnen. 80’ Mooie aanval van Hoekske over verschillende stations, Ilyas trapt hard binnen. 3-1. 82’ Bart tackelt in de baklijn duidelijk de bal maar de scheids fluit toch penalty. 4-1. 84’ Pass van Bart naar Thomas, Thomas zet voor en Mathijs zet de 4-2 eindstand op het bord.

  Hoekske speelde een goede wedstrijd maar deed te weinig met de kansen. Ook enkele discutabele beslissing van de scheids bij de 3-0 en 4-1 hebben Hoekske niet geholpen. Jammer van het puntenverlies.

  Volgende week is het de derby van Sluis en spelen we 'aan de overkant van de straat' tegen Red Star. Alle supporters op post!

  Opstelling: Jef, Ilyas, Bart, Mounir, Siebe, Borke, Mathijs, Luigi (80’ Simon), David AR (60’ Jelle), David H. en Thomas.  A component for many sports!
  Copyright : © Fussball in Europa
  Version : 4.17.00 (diddipoeler)
  Laadtijd van de site: [ 0.211614 ] Seconden