Soccer Staffel-ID [] Print    
 Wedstrijdverslag: Speeldag 13 - zaterdag, 10. december 2022 - 16:30
Hoekske B 7 - 3 Schoorhei A

Informatie

Datum:
zaterdag, 10. december 2022
Aanvangsuur:
16:30

Opstelling

Goalkeeper
 • 1. Colin Wouters
Defender
 • 5. Siebe Eyckmans
 • 4. Jef Van hoof
 • 3. Stef Vets
 • 2. Jelle Vounckx
Midfielder
 • 6. Mathijs Eyckmans
 • 10. David Hannes
 • 7. Bart Meynen
Forward
 • 11. Ilyas Akgun
 • 8. Borke Meynen
 • 9. Cedrik Vanhove

Vervangingen

 • 75. Minuut
  Uit: Borke Meynen (Forward)
  In: Jef Van Nueten (Midfielder)

 • 78. Minuut
  Uit: Ilyas Akgun (Forward)
  In: Peter Dausy (Forward)

 • 80. Minuut
  Uit: Siebe Eyckmans (Defender)
  In: Mounir Haidaa (Defender)

 • 85. Minuut
  Uit: Mathijs Eyckmans (Midfielder)
  In: David Alvarez Romero (Forward)

  Events

  Tijdlijn

  1ste helft
  2de helft
  Hoekske B
  Tijd van de vervangingen 75 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Jef Van Nueten <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Borke Meynen Tijd van de vervangingen 78 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Peter Dausy <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Ilyas Akgun Tijd van de vervangingen 80 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Mounir Haidaa <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Siebe Eyckmans Tijd van de vervangingen 85 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />David Alvarez Romero <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Mathijs Eyckmans Goal Min. 85 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />David Alvarez Romero Goal Min. 80 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Peter Dausy Goal Min. 75 ::<br />Jef Van Nueten Goal Min. 55 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Ilyas Akgun Goal Min. 40 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Cedrik Vanhove Goal Min. 23 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Cedrik Vanhove Goal Min. 20 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Ilyas Akgun Red card Min. 10 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Stef Vets
  Schoorhei A
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/goal.pngGoal
  85' David Alvarez Romero
  80' Peter Dausy
  75' Jef Van Nueten
  55' Ilyas Akgun
  40' Cedrik Vanhove
  23' Cedrik Vanhove
  20' Ilyas Akgun
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/red_card.pngRed card
  10' Stef Vets

   Samenvatting
  -
   Wedstrijdverslag

  Op twee wedstrijden na zit de heenronde er op (Horst en Red Star). Dus stilaan tijd om even terug te blikken op de situatie van de invallers.

  Vergeleken met de prestaties van vorig seizoen deden de B-ers ,het helemaal niet slecht. Of dit een garantie is dat het seizoen verder onbekommerd kan worden verder gezet is maar de vraag. De voorbije competitie was de toestand rond de jaarwisseling ook alles behalve hopeloos maar toch kon het behoud pas op het einde worden verzekerd.

   

  En de toestand nu? Tot hiertoe toont de huidige rangschikking een voorbeeldig resultaat. Een beetje jammer van de nederlagen op Pro Mille en Germeer, zo niet hadden onze invallers een stand bereikt die ons dicht bij de leiders had gebracht.

  In elk geval kunnen we er nu al op rekenen dat een einde zoals vorige keer niet meer zal voorvallen. En wie weet verrassen de B-ers nog wel In gunstige zin.

  Laten we alvast straks met veel moed aan het tweede deel van het seizoen beginnen.

   

  De tegenstander van vandaag deed het tot hiertoe minder goed. In het allereerste treffen van onze reserven leed Schoorhei al onmiddellijk een nederlaag. En het zou er niet fel op verbeteren want uitgezonderd een nipte zege tegen Horst, bleven de uitslagen van de Balenaars beneden de verwachtingen.

  Of dit een garantie zal zijn voor groen-witte puntenwinst is nog maar de vraag. Met het oog op redding zouden de Balenaars misschien wel eens een andere richting kunnen kiezen.

  Nog maar pas konden onze hoofdtenoren dit ondervinden!

   

  Dat de score zo hoog ging oplopen verwachtte aanvankelijk niemand en al zeker niet toen de gasten op voorsprong kwamen. Langzamerhand bleek dan toch onze scoringsmachine volop onder stoom te komen en werd het uiteindelijk nog een ruime zege.

  De overwinning is des te opmerkelijker omdat onze invallers het pakweg een ganse match met tienen moesten rooien.

  Opmerkelijk ook is het feit dat pakweg de helft van het aantal treffers door twee van onze bankzitters werden aangetekend. Het mag zeker getuigen van een invallersteam dat “ goe bezig is “.

   

  Het begin was echter niet zo hoopvol. Al na een tiental minuten was er een snelle doorbraak van de Balenaars en Stef kon niet anders dan de noodrem gebruiken. Hoekske Sport verder met tien man. Onmiddellijk na deze fase was het opnieuw gevaarlijk maar de kopbal die vloog in de richting van de kantine. De tegenzetten van groen-wit liepen voorlopig spaak op de bezoekende defensie of belandden in de dennenbomen achter het doel.

  Schoorhei toonde zich iets gevaarlijker en bij een kleine twijfel in de H-verdediging openden de bezoekers de score : 0-1.

  Onze boys lieten zich echter niet van de wijs brengen en eer we vijf minuten ouder waren stonden we zelfs op voorsprong. Jelle was bij onze eerste treffer mee naar voor gerukt en zocht en vond het hoofd van Ilyas die knap binnen kopte.

  Het gejuich was nog niet uit de lucht toen David een hoekschop mocht nemen en ditmaal was het Cedric die succesvol afwerkte. En er kwamen nog kansen. Na samenspel tussen Siebe en Borke kwam het ronde ding bij David terecht maar die besloot ver naast.

  Vlak daarop dreigde Schoorhei en moest Colin met de voet redden.

  Een volgende actie van de bezoekers werd door Bart gestopt. De vrijschop die hieruit volgde ging huizenhoog over.

  Niet zo lang voor de onderbreking was er kans voor Cedric maar zonder succes. Onmiddellijk daarna kwam hij opnieuw in schietpositie en nu lukte het wel 3-1. Meteen ook de ruststand.

  Na een ietwat aarzelende aanvang was de thuisploeg de betere, ondanks de numerieke minderheid.

   

  Na de koffie onmiddellijke actie van groenwit: Mathijs stuurt Cedrik in de loopgraven echter met een foutieve tussenkomst van de bezoekende verdediging. David schiet de vrijschop over.

  Kwam er dan de snelle actie van Ilyas die de defensie achter zich hield en de stand was 4-1.

  De thuisploeg was vlak daarop opnieuw gevaarlijk als Cedrik van op rechts Mathijs bedient maar de bal belandt naast de bezoekende muit. Intussen noteerden we wel enkele tegenzetten maar Colin was bij de zaak. HS dacht toen het moment gekomen om enkele vervangingen door te voeren en net toen  scoorden de bezoekers een  tweede keer.

  De vervangingen bleven niet  onopgemerkt : tot twee maal toe profiteerde Peter van een aarzeling in de Balense defensie en even nadien zou Davide mee naar voren schuiven en nummer zeven voor zijn rekening nemen. Ook invaller Jef kreeg scorekansen maar toe twee maal toe stond de bezoekende defensie geen verdere achterstand toe.

  Eerlijkheidshalve dienen we melding te maken van nummer drie voor de gasten. Een heerlijk pareltje trouwens dat er best wel mocht zijn. Eindstand 7-3.

   

  De groentjes hebben hiermee aangetoond dat de scoringsmachine op peil is maar ook de rest van het team deed het voortreffelijk. Goed gedaan jongens.

   

  Volgende week is Koen er terug. Het wordt dan tevens het laatste treffen van het jaar.

  We wensen onze groentjes alvast veel vreugde en plezier tijdens de eindejaarsfeesten.

  Dat hebben ze meer dan verdiend.

   

  Opstelling : Colin Wouters, Jelle Vouckx, Jef Van Hoof, Stef Vets, Siebe en Mathijs Eyckmans, Bart en Borke Meynen, David Hannes en Ilyas Akgun.

  Vervangingen : Peter Dausy ipv Ilyas, Jef Vannueten ipv Borke, DavideAlvarez Romero ipv Matthijs, Haidar Mounir ipv Siebe.

  Doelpunten : Ylyas : 1-1, Cedric : 2-1 & 3-1, IIlyas : 4-1, Peter 5-2 & 6-2 en Davide 7-3

  Rode kaart : Stef Vets  A component for many sports!
  Copyright : © Fussball in Europa
  Version : 4.17.00 (diddipoeler)
  Laadtijd van de site: [ 0.505575 ] Seconden