Soccer Staffel-ID [] Print    
 Wedstrijdverslag: Speeldag 6 - zaterdag, 22. oktober 2022 - 15:00
Germeer B 5 - 1 Hoekske B

Informatie

Datum:
zaterdag, 22. oktober 2022
Aanvangsuur:
15:00
Venue

Opstelling

Goalkeeper
 • Kenneth Lemmens
Midfielder
 • David Hannes
 • Gerrit Kerkhofs
 • Bart Meynen
Forward
 • Siebe Eyckmans
 • Thomas Mertens
 • Cedrik Vanhove
Defender
 • Simon Hoeyberghs
 • Ben Vermeerbergen
 • Stef Vets
 • Colin Wouters

Vervangingen

  • 52. Minuut
   Uit: Stef Vets (Defender)
   In: Pieter Vanhoof (Defender)

  • 56. Minuut
   Uit: Pieter Vanhoof (Defender)
   In: Jelle Vounckx (Defender)

  • 67. Minuut
   Uit: Kenneth Lemmens (Goalkeeper)
   In: Borke Meynen (Forward)

  • 81. Minuut
   Uit: Simon Hoeyberghs (Defender)
   In: Ilyas Akgun (Forward)

  Events

  Tijdlijn

  1ste helft
  2de helft
  Germeer B
  Goal Min. 89 ::<br /> Goal Min. 70 ::<br /> Goal Min. 37 ::<br /> Goal Min. 17 ::<br /> Goal Min. 9 ::<br />
  Hoekske B
  Tijd van de vervangingen 52 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Pieter Vanhoof <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Stef Vets Tijd van de vervangingen 56 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Jelle Vounckx <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Pieter Vanhoof Tijd van de vervangingen 67 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Borke Meynen <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Kenneth Lemmens Tijd van de vervangingen 81 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Ilyas Akgun <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Simon Hoeyberghs Goal Min. 35 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Cedrik Vanhove
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/goal.pngGoal
  89'
  70'
  37'
  17'
  09'
  35' Cedrik Vanhove

   Samenvatting
  -
   Wedstrijdverslag

  9’ Dom balverlies van Hoekske in het middenveld. Germeer komt via 3 stationnekes voor Kenneth en lobt in doel. 1-0. 17’ Weer balverlies van Hoekske B en weer profiteert Germeer. In 2 keer voorbij Kenneth en het staat 2-0. 19’ Voorzet van David, Bart kopt aan de 2de paal net naast. 26’ Hoekschop Hoekske. Bart trapt tegen de paal, in de rebound knalt Simon op doel maar ook hij slaagt er niet in om te scoren. 34’ Cedrik haalt de achterlijn, zet voor, Siebe kan er net niet bij. 1 minuut later recupereert Cedrik de bal op het middenveld, rukt op naar voor en schuift naast de keeper in doel. 1-2. 37’ Germeer uit het niets alleen voor Kenneth en het staat 3-1. 40’ Hoekschop voor Hoekske, kopbal van Siebe gaat voorlangs.

  De B’s hadden het meeste balbezit maar de laatste pas was te onzuiver om grote kansen te creeren. Germeer daarentegen had 4 kansen nodig om 3 maal te scoren. Een les in efficiëntie.

  57’ Na een fout op Bart, die door de gelegenheidsscheidsrechter niet gefloten werd, kan Germeer alleen op doel maar wordt net buiten de rechthoek foutief afgestopt. Vrije trap Germeer op de paal, in de rebound scoren ze wel maar buitenspel gefloten. 66’ Counter Germeer, schot gaat over. 70’ Nog eens counter van de Balenaars en Colin is kansloos. 4-1. 75’ Een schot van David gaat voorlangs, een minuut later nogmaals maar nu naast. 88’ Borke met een schot, ook naast. 89’ Germeer blijft gevaarlijk counteren. 5-1. 90’ Een schot van Siebe na een hoekschop. De keeper is kansloos maar een speler redt op de doellijn.

  Germeer kwam met meer gretigheid uit de kleedkamer en kon op de counter de voorsprong nog uitdiepen. Hoekske B had vaak de bal maar door foutjes en het onzuiver inspelen kon het nog weinig kansen bijeen sjotten. Een verdiende overwinning voor Germeer. (maar doordat Germeer A niet moest spelen …)

  Opstelling: Kenneth (67’ Borke), Simon (81’ Ilyas), Stef (52’ Piet (56’ Jelle)), Ben, Colin, Gerry, Bart, Siebe, Cedrik, David en Thomas.  A component for many sports!
  Copyright : © Fussball in Europa
  Version : 4.17.00 (diddipoeler)
  Laadtijd van de site: [ 1.734719 ] Seconden