Soccer Staffel-ID [] Print    
 Wedstrijdverslag: Speeldag 24 - zaterdag, 25. maart 2023 - 16:30
Hoekske B 2 - 2 Horst B

Informatie

Datum:
zaterdag, 25. maart 2023
Aanvangsuur:
16:30

Opstelling

Goalkeeper
 • Colin Wouters
Defender
 • Mounir Haidaa
 • Ben Vermeerbergen
 • Stef Vets
 • Jelle Vounckx
Midfielder
 • David Hannes
 • Bart Meynen
 • Davy Ver Heyen
Forward
 • Ilyas Akgun
 • Luigi Barone
 • Mathijs Eyckmans

Vervangingen

 • 25. Minuut
  Uit: Bart Meynen (Midfielder)
  In: Jef Van hoof (Midfielder)

 • 46. Minuut
  Uit: Davy Ver Heyen (Midfielder)
  In: Cedrik Vanhove (Midfielder)

 • 68. Minuut
  Uit: Mathijs Eyckmans (Forward)
  In: Jef Van Nueten (Midfielder)

 • 75. Minuut
  Uit: Ilyas Akgun (Forward)
  In: Siegfried Dillen (Forward)

  Events

  Tijdlijn

  1ste helft
  2de helft
  Hoekske B
  Tijd van de vervangingen 25 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Jef Van hoof <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Bart Meynen Tijd van de vervangingen 46 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Cedrik Vanhove <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Davy Ver Heyen Tijd van de vervangingen 68 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Jef Van Nueten <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Mathijs Eyckmans Tijd van de vervangingen 75 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Siegfried Dillen <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Ilyas Akgun Goal Min. 87 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Cedrik Vanhove Goal Min. 52 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small_1664664826.png"height="40" width="auto" /><br />David Hannes
  Horst B
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/goal.pngGoal
  87' Cedrik Vanhove
  52' David Hannes

   Samenvatting
  -
   Wedstrijdverslag

  2’ Een schot van David, net naast. 7’ Horst met een grote kans, Colin komt goed uit. De hoekschop die daarop volgt wordt hard aan de 2de paal binnen gekopt. 0-1. 14’ Luigi stuurt Mathijs diep maar zijn schot gaat voorlangs. 16’ Voorzet Luigi, schot Ilyas, keeper pakt. 20’ Verre inworp van Jelle in de kleine backlijn maar niemand kan er zijn voet tegen zetten. 1 minuut later moet Colin 2x redding brengen met de voet. 25’ Verre voorzet naar de 2de paal, Davy kopt naar de korte hoek maar de keeper ligt in de goede hoek. 28’ Voorzet David maar zowel Luigi als Ilyas geraken niet voorbij de keeper. 32’ Hoekske moet enkele hoekschoppen toestaan maar onze B-verdediging geeft geen krimp. 1 minuutje later moet ook de Horst keeper aan de bak. 38’ Schot van Mathijs, weer de Horst keeper die redt. 40’ Mooie aanval van Hoekske maar weer is het de Horst keeper die 2-3 maal redding brengt en natuurlijk, zoals de laatste weken al enkele malen het geval was, is het dan Horst die op de counter de score verdubbelt. 0-2.

  Een vrij gelijk opgaande eerste helft met kansen aan beide kanten. Maar het lukt Hoekske niet om te scoren en Horst legt er wel 2 in het mandje.

  52’ Vrijtrap van David iets buiten de backlijn en hij trapt hem mooi in de winkelhaak. 1-2. 64’ Mooie aanval van Hoekske via Jelle, Cedrik, David en terug Cedrik die voorlangs trapt. 74’ De bal blijft in een plas steken voor de Horst rechthoek. Ilyas is er het snelst bij maar geraakt niet voorbij de Horst keeper. 87’ Colin werpt uit tot bij Cedrik en gaat de rechter flank af. Een 1-2 met Luigi brengt hem alleen voor doel en trapt in de verre hoek binnen. 2-2.

  Een verdiend gelijkspel voor Hoekske B en op basis van de 2de helft had het zelfs meer verdiend.

  Eindelijk nog eens een deugddoend puntje.

  Volgende week ontvangen we Pro Mille.

  Opstelling: Colin, Jelle, Stef, Ben, Mounir, Davy (46’ Cedrik), Bart (25’ Jef VH), Luigi, Mathijs (68’ Jef VN), David, en Ilyas (75’ Siegfried).  A component for many sports!
  Copyright : © Fussball in Europa
  Version : 4.17.00 (diddipoeler)
  Laadtijd van de site: [ 0.07963 ] Seconden