Hoekske – Schoonbroek 5-2

Tweede minuut en penalty voor Hoekske na een fout op Van Roey, Claes trapt binnen (2’ 1-0). Enkele minuten later vrijschop Schoonbroek, de bal gaat over. 7’ vrijschop Hoekske, Van Roey kopt de bal door tot bij Ruts T. zijn schot gaat in het zijnet. Meteen daarna doorbraak Dillen, maar hij moet iets te ver uitwijken om te kunnen scoren. Hoekske dat kort op de bal zit verdubbeld dan toch de score na twintig minuten spelen. Van Roey profiteert van een misverstand tussen de keeper en een verdediger en scoort (20’ 2-0).  Iets voorbij het half uur is het opnieuw Van Roey die kan scoren op pas van Dillen (33’ 3-0).  Schoonbroek kan daar weinig tegenover stellen, net voor rusten is er nog wel een vrije kopkans maar de bal gaat naast.

Tweede helft en een ongeconcentreerd Hoekske moet al vlug een tegendoelpunt incasseren. Op een schot was er eerst nog een redding van Vanhoof maar de rebound ging alsnog tegen de netten (50’ 3-1). Meteen daarna mooie kans voor Hoekske via Ruts T. maar via de binnenkant van de paal komt de bal terug in het spel. Vlak nadien mooie kopkans voor Mertens, maar zijn bal gaat via de buitenkant van de paal buiten.  Schoonbroek was nu de iets betere ploeg en als Ruts W. ongelukkig de bal tegen de hand krijgt in de backlijn krijgen ook zij een penalty, en scoren ook meteen de aansluitingstreffer (63’ 3-2). Hoekske was hierdoor terug wakker geschud en enkele minuten later wist het terug verder uit te lopen. Vanhoof T. past op Ruts T. en deze legde de bal naast de ver uitgelopen keeper in doel (69’ 4-2). Schoonbroek geeft zich nu definitief gewonnen en Hoekske krijgt nog enkele fraaie kansen maar enkel Mertens wist nog te scoren vanaf het penaltypunt, na een fout op Claes (78’ 5-2).

Opstelling Hoekske : VANHOOF B., NESKENS( 46’ VANHERCK), NIJS, WILLEKENS, RUTS W.,                  JUEZ PONCE, CLAES, RUTS T., DILLEN(63’ VANHOOF T.), MERTENS, VAN ROEY(56’ VAN DE MERT).

Gele kaarten Hoekske : geen.

Rode kaarten Hoekske : geen.