Hoekske – Schoonbroek 3-1

Hoekske begon goed aan de wedstrijd. Een eerste kans kwam via een schot van Mertens, de bal gaat over. Na 10 minuten spelen vrijschop Hoekske en Juez Ponce schiet de bal rechtstreeks binnen (10’ 1-0). Eventjes later weer Mertens met een schot dit maal gaat de bal net naast. Dan is er een uitbraak van Ruts, en met bal naar de tweede paal brengt hij Hoekske op een dubbele voorsprong (17’ 2-0). Enkele minuten later poging Van de Mert, keeper duwt de bal in corner. Op deze corner kopt Claes de bal net over. Minuutje later en weer Hoekske, Juez Ponce stuurt Dillen diep, zijn voorzet wordt door Van de Mert in doel verwerkt (24’ 3-0). Nadien is er een eerste grote kans voor Schoonbroek maar deze wordt gemist en de bal gaat net naast.  Schoonbroek kwam beter in de match maar de kansen waren eerst nog voor Hoekske. Ruts alleen naar de keeper maar de bal geraakt er niet voorbij. 35’ voorzet Mertens, Leysen kopt net naast. Met nog vijf minuten in de eerste helft scoort Schoonbroek tegen. Een corner wordt eerst nog weggewerkt maar beland in de voeten van een Schoonbroek speler en deze pegelt de bal in de kruising (40’ 3-1). 43’ weer Schoonbroek maar na een geharrewar wordt de bal uiteindelijk weggewerkt. Net voor rusten weer Schoonbroek, ditmaal wordt een vrijschop door Claes in corner getrapt.

In de tweede helft was het wachten tot op het uur vooraleer er een kans kwam. Een schot van Schoonbroek wordt door Meynen weggebokst. Vanaf toen nam Hoekske de wedstrijd terug volledig in handen en kreeg nog enkele mooie kansen. 61’ schot Van de Mert de bal wordt door de keeper in corner gezet. 66’ weer schot Van de Mert, ditmaal gaat de bal net naast. 69’ poging Ruts de bal wordt nog net afgeblokt. 70’ kopbal Van de Mert, net naast. 80’ weer Van de Mert met een kopbal, de keeper pakt de bal. En zo bleek de ruststand ook meteen de eindstand te zijn.

Opstelling Hoekske : VANHOOF(44’ MEYNEN), NESKENS, NIJS, LEYSEN, BIJL, CLAES(86’ SMETS), JUEZ PONCE(29’ MARLEIN), DILLEN, RUTS, MERTENS, VAN DE MERT.

Gele kaarten Hoekske : Claes.

Rode kaarten Hoekske : geen.