Hoekske – Bosvlinders 2-1

Hoekske had de eerste helft doorlopend balbezit maar het tempo van de wedstrijd lag te laag om echt grote kansen te creëren. Toch waren er enkele pogingen, eerst een schot van Van Baelen en nadien nog een schot van Van de Mert. Het was wachten tot op het half uur vooraleer Hoekske afstand kon nemen van de Bosvlinders, corner Van de Mert en Dillen knalt in één tijd binnen (30’ 1-0). Nadien zijn er nog enkele kansjes maar zowel Meynen als Dillen, Van de Mert en Juez Ponce vonden de keeper op hun weg. Voor rusten was er ook één schot van Bosvlinders, Vanhoof B. pakt makkelijk.

In de tweede helft lag het tempo zeker niet hoger en was het twintig minuten wachten op een eerste doelpoging. Vrijschop Juez Ponce en deze schilderde de bal schitterend in de kruising( 65’ 2-0). Drie minuten later scoorde Bosvlinders de aansluitingstreffer, met een fraai schot van buiten de backlijn (68’ 2-1).  Bosvlinders gingen nog geloven in een stunt en probeerde Hoekske onder druk te zetten maar dit lukte nauwelijks en kansen leverde dit ook niet echt op. Tot met nog vijf minuten op de klok. Met weer een prachtig schot van buiten de backlijn maar ditmaal kwam de bal via de binnen kant van de paal terug het veld in en ontsnapte Hoekske aan de gelijkmaker. In de laatste minuut werd Caers nog neergehaald in de backlijn door de keeper met een logische penalty tot gevolg. Caers zette zich achter de bal maar zag zijn poging gestopt worden door de keeper. Zodat een magere 2-1 score op het bord bleef, achteraf lag daar niemand wakker van en werd er tot in de vroege uurtjes een feestje gebouwd voor de dik verdiende kampioenstitel.

Opstelling Hoekske :  VANHOOF B., NESKENS, NIJS, WILLEKENS, RUTS, JUEZ PONCE, VAN ROEY(75’ CAERS), VAN DE MERT( 57’ HOEYBERGHS), VAN BAELEN, DILLEN, MEYNEN(46’ VANHOOF T.).

Gele kaarten Hoekske : geen.

Rode kaarten Hoekske : geen.