Gerheide – Hoekske 1-7

Eerste minuut al meteen een kans voor Hoekske, Mertens zag zijn poging gestopt worden door de keeper. Minuutje later en doelpunt voor Gerheide, de bal wordt voor doel gebracht en een Gerheide speler duwt de bal binnen (2’ 1-0).  12’ doorbraak Lambrighs hij wordt aan zijn arm getrokken maar de scheids zag er geen fout in en weg kans. Op het kwartier dan toch de gelijkmaker. Voorzet Juez Ponce, de bal wordt slecht weggewerkt en Ruts kan scoren (15’ 1-1). Minuut 21 en een kans voor Gerheide de bal wordt echter over gestampt.  Na goed 25’ spelen komt Hoekske op voorsprong. Ruts zet de bal tot bij Mertens en zijn voorzet wordt aan de tweede paal binnengekopt door Meynen (26’ 1-2). Op het half uur grote kans voor Meynen, hij gaat alleen op doel af maar de bal gaat aan de tweede paal naast. Minuut 36 grote kans voor Ruts maar de keeper pakt de bal. Dan is er een kans voor de gelijkmaker maar de bal gaat net naast. 41’ schot Ruts en opnieuw staat de keeper op de goede plaats. Een paar minuten voor rusten dan toch een derde doelpunt voor Hoekske. Voorzet Ruts tot bij Juez Ponce en met een schuiver over de grond gaat de bal aan de tweede paal binnen (42’ 1-3).

Ook in de eerste minuut van de tweede helft mooie kans voor Hoekske, voorzet Meynen, Ruts kan net niet goed genoeg bij de bal om te scoren.51’ schot Gerheide Van de Mert duwt de bal in corner. Op deze corner kopt Gerheide op de binnenkant van de paal en de bal komt in de handen van Van de Mert terecht. 52’ grote kans voor Lambrighs, hij schiet over. 54’ kans voor Dillen S., hij schiet op de keeper. Op het uur nog eens Gerheide met een kans, Van de Mert pakt. Dan weer Lambrighs met een poging zijn schot gaat net naast. Dan corner Hoekske, Mertens zet de bal naar de eerste paal waar Dillen S. de bal een beetje raakt en scoort (64’ 1-4). De ban is gebroken bij Gerheide en de doelpunten volgen elkaar nu snel op. Doorbraak Daemen en hij schiet aan de eerste paal binnen (67’ 1-5). Voorzet Ruts, Lambrighs kan aan de tweede paal gemakkelijk scoren (70’ 1-6). Dan is er nog een kopbal poging van Gerheide, Van de Mert staat op de goede plaats. Hoekske scoorde nog een zevende doelpunt. Een schot van Mertens wordt door de keeper in eerste instantie nog gered maar Dillen S. schiet de rebound binnen (77’ 1-7). Meteen de grootste score van Hoekske dit seizoen.

Opstelling Hoekske : VAN DE MERT, NESKENS, NIJS B., WILLEKENS( 57’ DAEMEN), DILLEN T., JUEZ PONCE(71’ SMETS), HOEYBERHGS(74’ NIJS K.), LAMBRIGHS, RUTS, MERTENS, MEYNEN(49’ DILLEN S.).

Gele kaarten Hoekske : geen.

Rode kaarten Hoekske : geen.

Beelden van de wedstrijd, met dank aan onze huisfotograaf EricVdM...