Flurky – Hoekske 0-0

Hoekske nam meteen het initiatief in deze wedstrijd. Corner Hoekske, Bijl plaatst de bal net over doel. 7’ poging van Van Der Veken de bal gaat voorlangs. Na een kwartier ook de eerste kans voor Flurky, de spits komt alleen voor Van de Mert, deze red met de voet. Dan terug twee maal Hoekske maar zowel Van Der Veken als Ruts zagen hun poging gestopt worden door de keeper. Dan is het Flurky met twee kansen, eerst een schot en daarna een vrijschop, Van de Mert staat tweemaal op de goede plaats. Vanaf minuut 25 is het vooral Hoekske dat tot kansen komt. 25’ kopbal Van Der Veken recht op de keeper. 30’ schot Van Der Veken net naast. 33’ Lambrighs ziet zijn poging stranden op de lat. 36’ kans Ruts de bal gaat net voorlangs. De beste kans voor Hoekske komt er via Van Der Veken maar de keeper kan nog net de bal in corner verwerken.

Begin tweede helft is voor Flurky, eerst via een vrije schop waarbij Van de Mert met een reflex de bal nog in corner kan verwerken. Nadien met een voorzet die maar net voorlangs gaat en waarbij de spits aan de tweede paal net niet bij de bal kan. Hoekske neemt op het uur weer de overhand en speelt verschillende kansen bijeen. 63’ Claes met een schot, recht op de keeper. 68’ kopbal Van Der Veken, de bal gaat net over.75’ schot Dillen T. opnieuw redding keeper. 76’ mooie kopkans Van Der Veken de gaat net naast de kruising buiten. 77’ kopbal Van Der Veken de keeper kan nog net bij de bal met de voet.  10 minuten voor tijd nog eens Flurky, maar ook ditmaal staat Van de Mert op de goede plaats. Hoekske krijgt nog één grote kans via Mertens maar ook hij krijgt de bal niet voorbij de keeper.

Hoekske speelde net als vorige week een schitterende wedstrijd maar ook nu bleef het steken op een 0-0.

Opstelling Hoekske : VAN DE MERT, NESKENS, NIJS, LEYSEN, BIJL, MARLEIN(58’ CLAES), JUEZ PONCE, LAMBRIGHS(58’ DILLEN T.), RUTS(86’ DILLEN S.), MERTENS, VAN DER VEKEN.

Gele kaarten Hoekske : Leysen.

Rode kaarten Hoekske : geen.

Beelden van de wedstrijd, met dank aan onze huisfotograaf EricVdM...