Flurky – Hoekske 0-0

2’ goede voorzet van Flurky maar niemand aan de tweede paal om echt gevaarlijk te zijn. 4’ mooie schiet kans voor Claes zijn poging gaat echter ver over. 6’ schot van Van Roey de bal gaat naast. 16’ schot Flurky de bal gaat over. 25’ vrijschop Flurky, Vanhoof duwt de bal in corner. 26’ opnieuw vrijschop Flurky ditmaal gaat de bal over. 36’ weer vrijschop Flurky, Vanhoof bokst de bal weg. Net voor rusten nog eens Hoekske, het schot van Van de Mert wordt door de keeper gepakt.

In de tweede helft zijn de kansen nog schaarser. Op corner is er een kopbal van Van Roey de bal gaat net over. Voor Flurky eveneens op corner een kopbal en Vanhoof en de deklat brengen redding. Verder nog een schot van Dillen, de keeper pakt en een vrijschop van Meynen gaat net naast.                                               Flauwe wedstrijd die dan ook geen winnaar verdiende.

Opstelling Hoekske : VANHOOF NESKENS NIJS WILLEKENS(51’ LEYSEN) RUTS W. JUEZ PONCE(15’ LUYSTERBORG) CLAES RUTS T.(70’ EYCKMANS) DILLEN VAN ROEY VAN DE MERT(74’ MEYNEN).

Gele kaarten Hoekske : Ruts W. en Claes

Rode kaarten Hoekske : geen.