Donk – Hoekske 2-3

Na een klein kwartier spelen is er een eerste keer doelgevaar. Dillen zet voor, Ruts tikt de bal binnen maar blijkbaar stond hij buitenspel. Minuutje later weer Ruts, ditmaal is er een redding van de keeper. Nog een minuutje later weer doelpunt voor Hoekske, maar ditmaal scoorde Van de Mert vanuit buitenspel. Donk was tot op dit moment enkel gevaarlijk op enkele corners. Maar in minuut 23 dan toch een mooie kans voor Donk, de bal gaat over. Op het half uur nog eens Hoekske met doelgevaar de kopbal van Leysen gaat over. Meteen daarna vrijschop Donk, de bal komt voor doel waar gelegenheidsdoelman Meynen de bal lost en deze wordt binnen getikt door een donkspeler (31’ 1-0). Meteen ook de ruststand.

Vijf minuten ver in de tweede helft en Hoekske scoort de gelijkmaker. Voorzet Ruts, Van de Mert net niet. in de daarop volgende corner van Dillen scoort Leysen de gelijkmaker (50’ 1-1). Lang duurt het niet of Hoekske staat terug achter. Een voorzet wordt aan de eerste paal binnen gekopt( 53’ 2-1). Hoekske opnieuw opzoek naar de gelijkmaker. Aanvankelijk zonder doelkansen. Het is Donk dat een kwartier voor tijd nog een mooie kans kreeg maar Meynen was er met een knappe redding. Dan terug Hoekske, 78 minuut kopbal Van de Mert net over. Met nog een kleine tien minuten te spelen komt Hoekske toch terug langszij. Een knap afstandsschot van Marlein en de bordjes hangen terug gelijk( 81’ 2-2). Nauwelijks twee minuten later komt Hoekske op voorsprong. Voorzet Van de Mert en Ruts kopt de bal binnen aan de tweede paal (83’ 2-3). Donk gaat nu nog opzoek naar de gelijkmaker maar de beste kans is nog voor Hoekske maar de poging van Dillen gaat naast.

Na een mindere seizoens start heeft Hoekske met een negen op negen zich prima herpakt.

Opstelling Hoekske : MEYNEN, NESKENS, WILLEKENS, VAN HERCK(43’ VALKIERS), LEYSEN, MARLEIN, LAMBRIGHS(58’ BARONE), DILLEN, MERTENS, RUTS, VAN DE MERT.

Gele kaarten Hoekske : Marlein.

Rode kaarten Hoekske : geen.

Beelden van de wedstrijd, met dank aan onze huisfotograaf EricVdM...