Claridge – Hoekske 4-4

Eerste minuut vrijschop voor Hoekske, Claes ziet zijn poging door de keeper over de lat getikt worden. Dan is er de volgende 25’ minuten geen enkel doelgevaar voor beide ploegen. Hoekske heeft wel door lopend balbezit maar kansen blijven uit. Pas in minuut 27 nog eens gevaar van Hoekske op vrijschop, Dillen zijn poging gaat maar net naast. Even later plaatsbal van Juez Ponce, de keeper tikt nog net de bal uit de kruising. Voor een doelkans van Claridge was het wachten tot minuut 37, maar hun eerste kans was ook meteen goed voor een doelpunt(37’ 1-0). Hoekske reageerde meteen met een schot van Dillen, zijn schot gaat net over. Minuutje later wordt Ruts neergehaald in de backlijn, Claes benutte de penalty en bracht Hoekske op gelijke hoogte(39’ 1-1). En nog voor rusten komt Hoekske op voorsprong. Van de Mert wordt diep gestuurd, past op Dillen, die omspeelt zijn man en scoort( 45’1-2).

Meteen na rusten schot van Claes, de bal gaat net naast. Direct hierna volgt een uitbraak van Claridge en ook nu is het meteen raak(47’2-2). En Hoekske kan opnieuw opzoek naar de voorsprong. Ook nu laat deze niet lang op zich wachten, Hoeyberghs past op Dillen en hij scoort zijn tweede van de namiddag(53’ 2-3). Iets voorbij het uur opnieuw Dillen met een poging, de bal gaat net naast. Minuutje later Claridge met hun derde kans van de wedstrijd ook meteen hun derde goal(64’ 3-3). Een klein kwartier voor het einde komt Hoekske opnieuw op voorsprong via een doelpunt van Ruts(76’ 3-4). Hoekske probeerde de wedstrijd uit te spelen met deze voorsprong maar kreeg in het slot toch nog het deksel op de neus. Een vrijschop van Claridge wordt laag voor doel gebracht en hun vierde poging tussen de palen was meteen ook hun vierde doelpunt, en telkens was onze keeper kansloos( 88’ 4-4).  Meteen ook de eindstand.

Opstelling Hoekske : VANHOOF, NESKENS, WILLEKENS, NIJS, VAN ROEY, JUEZ PONCE, CLAES,         RUTS, DILLEN, VAN DE MERT(70’ CAERS), HOEYBERGS(53’ MERTENS(76’ EYCKMANS)).

Gele kaarten Hoekske : Claes en Nijs.

Rode kaarten Hoekske : geen.