Claridge – Hoekske 4-2

Begin van de wedstrijd veel middenveldspel zonder kansen. Iets voor het kwartier dan het eerste doelgevaar, Lambrighs kopt een voorzet in de arme van de keeper. Direct daarna tegenaanval van Claridge, ze opspelen de buitenspelval en komen alleen voor Vanhoof en scoren(14’ 1-0).  Goed vijf minuten later komt Hoekske langszij. Lambrighs zet Dillen alleen voor doel en hij laat deze kans niet liggen( 20’ 1-1). Minuutje later schot Lambrighs de bal gaat voorlangs.  27’ slecht wegspelen van Vanhoof, speler van Claridge komt voor een leeg doel maar zijn poging gaat via de bovenkant van de lat buiten. Op het half uur poging van Ruts, de bal gaat net naast. Minuut 34 en Mertens wordt gehaakt in de grote backlijn maar de scheids zag er geen strafschop in. 40’ tegenaanval Claridge, maar scoren lukt ditmaal niet. Net voor rusten vrijschop Claridge, Vanhoof duwt de bal in corner. Op deze corner kan Claridge met een kopbal aan de tweede paal scoren.

De tweede helft is nauwelijks begonnen of Hoekske slikt een derde tegentreffer. Een corner wordt ontzet, komt bij een Claridge speler die van ver binnen schiet(47’ 3-1). Hoekske probeerde wel maar kansen kwamen er niet echt. En iets voorbij het uur penalty voor Claridge, en Hoekske keek tegen een nog grotere achterstand aan (61’ 4-1). Met nog een kleine tien minuten te spelen kon Hoekske nog tegen scoren, op penalty bracht Ruts de eindstand op 4-2.

Opstelling Hoekske : VANHOOF, NESKENS, WILLEKENS(25’ HOEYBERGHS), VANHERCK, BIJL, CLAES, JUEZ PONCE, DILLEN, RUTS, MERTENS(61’NIJS), LAMBRIGHS(61’ EYCKMANS).

Gele kaarten Hoekske : Lambrighs en Vanherck.

Rode kaarten Hoekske : geen.