Beker van de Kempen : Donk - Hoekske 3-2

2’ Melis duikt op in de backlijn waar hij wordt neergehaald maar de scheids had als enige de fout niet gezien. 6’ schot van Van de Mert wordt nog net afgeblokt. 9’ schot van Claes gaat tegen de lat. 13’ schot Donk Vanhoof bokst de bal weg, meteen daarna opnieuw schot Donk ditmaal gaat de bal wel binnen (14’ 1-0). Nauwelijks twee minuten later kijkt Hoekske al tegen een dubbele achterstand aan. Een voorzet wordt aan de tweede paal binnen gekopt( 16’ 2-0). 23’ kans voor Melis, keeper duwt de bal in corner. Opnieuw Hoekske via Mertens komt de bal bij Van de Mert en hij schiet de bal binnen( 26’ 2-1). Minuutje later schot Melis de bal gaat net naast. Melis wordt nog een keer neergehaald in de backlijn maar ook nu geen penalty. 35’ vrijschop Van Hoof T., keeper bokst de bal uit zijn doel.

Tweede helft en meteen een kans voor Hoekske via de ingevallen Marlein, keeper brengt redding. 51’ Mertens komt alleen voor de keeper en tot twee maal toe brengt hij redding. 54’ rood voor een speler van Donk. Hoekske krijgt nu meer ruimte. De kansen volgen maar zowel Van de Mert, Van Hoof T. krijgen de bal niet voorbij de keeper.  82’ mooie kans voor Donk, Vanhoof brengt redding en op de tegenaanval maakt Hoekske de gelijkmaker. Voorzet Marlein wordt door Meynen in doel verwerkt (82’ 2-2). Via Meynen en Van de Mert krijgt Hoekske nog kansen om op voorsprong te komen maar de bal ging maar niet in doel. In de allerlaatste minuut fout op een Donk speler in de backlijn, en wat de scheids in de eerste helft niet deed, doet hij nu wel een penalty fluiten en zo ging de overwinning alsnog naar Donk(90’ 3-2).

Opstelling Hoekske : VANHOOF L., NESKENS, NIJS, WILLEKENS, BIJL,CLAES(46’ MARLEIN), DILLEN(46’ SMETS), MERTENS, MELIS(71’ MEYNEN), VAN DE MER,T VAN HOOF T.

Gele kaarten Hoekske : Neskens.

Rode kaarten Hoekske : geen.