Barrier – Hoekske 1-4

Barrier drukte in de beginfase Hoekske op eigen helft. En na 2 minuten was er al een eerste kansje, Vanhoof pakt de bal. Barrier bleef druk uitvoeren maar grote kansen waren er niet. Tot dat een voorzet van Barrier tegen de arm van Willekens kwam en de scheids penalty floot. Vanhoof was kansloos en Hoekske stond op achtervolgen(11’ 1-0). Twee minuten later weer Barrier met een kans de bal gaat nipt naast. Op het kwartier een eerst keer Hoekske, Willekens kopt op corner de bal op de keeper. Hoekske geraakte nu beter in de wedstrijd en er waren ook enkele kansjes. 16’ een voorzet van Van de Mert valt maar juist naast het doel. 20’ vrijschop Mertens de bal gaat net naast. 25’ vrijschop Claes ook nu gaat de bal net naast. Vijf minuten voor rusten was Barrier weer aan zet. Eerst was er een redding van Vanhoof met de voet op een schot, dan belande een schot net naast het doel. En in minuut 45 werd een vrijschop verlengt met het hoofd, de bal gaat op de paal.

Meteen na rusten weer Barrier, en alweer een redding van Vanhoof met de voet. 55’ vrijschop Barrier de bal strand op de lat. Net voor het uur een prachtige counter van Hoekske, Van de Mert stuurt Ruts T. in de diepte en zijn voorzet wordt binnen gekopt door Cools (58’ 1-1). Een kantel moment in de wedstrijd. Hoekske kreeg nu veel ruimte om te counteren en deed dat ook. Eerst was er Beets met een actie de bal wordt net voor de doellijn weggewerkt. Dan was er Van Roey met een knal zijn bal gaat over. Dan weer een actie van Ruts T. vanop rechts, hij zet de bal voor en Caers tikt de bal binnen( 80’ 1-2). Paar minuutjes later wordt Van Roey diep gestuurd, hij lobt de uitgelopen keeper en de bal verdwijnt opnieuw in doel (84’ 1-3). Barrier was nu helemaal uitgeteld. En met een derde assist van de namiddag van Ruts T. laat Beets de score nog hoger oplopen( 86’ 1-4).

Er is ook ne dikke merci van de spelers en trainersstaf voor de aanmoedigingen van onze talrijke opgekomen supporters.

Opstelling Hoekske : VANHOOF, NESKENS, WILLEKENS, NIJS, RUTS W., CLAES, VAN ROEY, DILLEN(35’ RUTS T.), HOEYBERHS( 64’ BEETS), MERTENS(50’ COOLS), VAN DE MERT(70’ CAERS).

Gele kaarten Hoekske : Van Roey en Mertens.

Rode kaarten Hoekske : Van Roey (2x geel).