Soccer Staffel-ID [] Print    
 Wedstrijdverslag: Speeldag 22 - zaterdag, 08. april 2023 - 15:00
Gerheide A 1 - 7 Hoekske A

Informatie

Datum:
zaterdag, 08. april 2023
Aanvangsuur:
15:00

Opstelling

Defender
 • Thiemo Lambrighs
 • Ronny Neskens
 • Brasil Nijs
 • Tom Willekens
Goalkeeper
 • Johnny Van de Mert
Forward
 • Tim Dillen
 • Joris Meynen
 • Thomas Ruts
Midfielder
 • Dries Hoeyberghs
 • Candy Juez Ponce
 • Jonas Mertens

Vervangingen

  • 49. Minuut
   Uit: Joris Meynen (Forward)
   In: Siegfried Dillen (Forward)

  • 57. Minuut
   Uit: Tom Willekens (Defender)
   In: Jo Daemen (Defender)

  • 71. Minuut
   Uit: Candy Juez Ponce (Midfielder)
   In: Bjorn Smets (Defender)

  • 74. Minuut
   Uit: Dries Hoeyberghs (Midfielder)
   In: Kim Nijs (Midfielder)

  Events

  Tijdlijn

  1ste helft
  2de helft
  Gerheide A
  Hoekske A
  Tijd van de vervangingen 49 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Siegfried Dillen <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Joris Meynen Tijd van de vervangingen 57 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Jo Daemen <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Tom Willekens Tijd van de vervangingen 71 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Bjorn Smets <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Candy Juez Ponce Tijd van de vervangingen 74 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Kim Nijs <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Dries Hoeyberghs Goal Min. 77 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Siegfried Dillen Goal Min. 70 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Thiemo Lambrighs Goal Min. 67 ::<br />Jo Daemen Goal Min. 64 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Siegfried Dillen Goal Min. 42 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Candy Juez Ponce Goal Min. 26 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Joris Meynen Goal Min. 15 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Thomas Ruts
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/goal.pngGoal
  77' Siegfried Dillen
  70' Thiemo Lambrighs
  67' Jo Daemen
  64' Siegfried Dillen
  42' Candy Juez Ponce
  26' Joris Meynen
  15' Thomas Ruts

   Samenvatting
  -
   Wedstrijdverslag

  Eerste minuut al meteen een kans voor Hoekske, Mertens zag zijn poging gestopt worden door de keeper. Minuutje later en doelpunt voor Gerheide, de bal wordt voor doel gebracht en een Gerheide speler duwt de bal binnen (2’ 1-0).  12’ doorbraak Lambrighs hij wordt aan zijn arm getrokken maar de scheids zag er geen fout in en weg kans. Op het kwartier dan toch de gelijkmaker. Voorzet Juez Ponce, de bal wordt slecht weggewerkt en Ruts kan scoren (15’ 1-1). Minuut 21 en een kans voor Gerheide de bal wordt echter over gestampt.  Na goed 25’ spelen komt Hoekske op voorsprong. Ruts zet de bal tot bij Mertens en zijn voorzet wordt aan de tweede paal binnengekopt door Meynen (26’ 1-2). Op het half uur grote kans voor Meynen, hij gaat alleen op doel af maar de bal gaat aan de tweede paal naast. Minuut 36 grote kans voor Ruts maar de keeper pakt de bal. Dan is er een kans voor de gelijkmaker maar de bal gaat net naast. 41’ schot Ruts en opnieuw staat de keeper op de goede plaats. Een paar minuten voor rusten dan toch een derde doelpunt voor Hoekske. Voorzet Ruts tot bij Juez Ponce en met een schuiver over de grond gaat de bal aan de tweede paal binnen (42’ 1-3).

  Ook in de eerste minuut van de tweede helft mooie kans voor Hoekske, voorzet Meynen, Ruts kan net niet goed genoeg bij de bal om te scoren.51’ schot Gerheide Van de Mert duwt de bal in corner. Op deze corner kopt Gerheide op de binnenkant van de paal en de bal komt in de handen van Van de Mert terecht. 52’ grote kans voor Lambrighs, hij schiet over. 54’ kans voor Dillen S., hij schiet op de keeper. Op het uur nog eens Gerheide met een kans, Van de Mert pakt. Dan weer Lambrighs met een poging zijn schot gaat net naast. Dan corner Hoekske, Mertens zet de bal naar de eerste paal waar Dillen S. de bal een beetje raakt en scoort (64’ 1-4). De ban is gebroken bij Gerheide en de doelpunten volgen elkaar nu snel op. Doorbraak Daemen en hij schiet aan de eerste paal binnen (67’ 1-5). Voorzet Ruts, Lambrighs kan aan de tweede paal gemakkelijk scoren (70’ 1-6). Dan is er nog een kopbal poging van Gerheide, Van de Mert staat op de goede plaats. Hoekske scoorde nog een zevende doelpunt. Een schot van Mertens wordt door de keeper in eerste instantie nog gered maar Dillen S. schiet de rebound binnen (77’ 1-7). Meteen de grootste score van Hoekske dit seizoen.

  Opstelling Hoekske : VAN DE MERT, NESKENS, NIJS B., WILLEKENS( 57’ DAEMEN), DILLEN T., JUEZ PONCE(71’ SMETS), HOEYBERHGS(74’ NIJS K.), LAMBRIGHS, RUTS, MERTENS, MEYNEN(49’ DILLEN S.).

   Gele kaarten Hoekske : geen.

   Rode kaarten Hoekske : geen.

  Beelden van de wedstrijd, met dank aan onze huisfotograaf EricVdM...  A component for many sports!
  Copyright : © Fussball in Europa
  Version : 4.17.00 (diddipoeler)
  Laadtijd van de site: [ 0.191909 ] Seconden