Soccer Staffel-ID [] Print    
 Wedstrijdverslag: Speeldag 21 - zaterdag, 01. april 2023 - 14:00
Hoekske A 2 - 3 Donk Sport

Informatie

Datum:
zaterdag, 01. april 2023
Aanvangsuur:
14:00

Opstelling

Forward
 • Tim Dillen
 • Thomas Ruts
 • Mattis Luysterborgh
Midfielder
 • Gunther Claes
 • Candy Juez Ponce
 • Jonas Mertens
Defender
 • Ronny Neskens
 • Brasil Nijs
 • Hans Van Herck
 • Tom Willekens
Goalkeeper
 • Johnny Van de Mert

Vervangingen

 • 51. Minuut
  Uit: Hans Van Herck (Defender)
  In: Mounir Haidaa (Defender)

 • 70. Minuut
  Uit: Brasil Nijs (Defender)
  In: Cedrik Vanhove (Midfielder)

 • 80. Minuut
  Uit: Tim Dillen (Forward)
  In: Colin Wouters (Forward)

 • 80. Minuut
  Uit: Thomas Ruts (Forward)
  In: Joris Meynen (Forward)

  Events

  Tijdlijn

  1ste helft
  2de helft
  Hoekske A
  Tijd van de vervangingen 51 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Mounir Haidaa <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Hans Van Herck Tijd van de vervangingen 70 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Cedrik Vanhove <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Brasil Nijs Tijd van de vervangingen 80 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Colin Wouters <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Tim Dillen Tijd van de vervangingen 80 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Joris Meynen <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Thomas Ruts Goal Min. 87 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Joris Meynen Penalty goal Min. 23 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Jonas Mertens Yellow card Min. 46 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Tim Dillen Yellow card Min. 46 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/teamplayers/men_small_1664729592.png"height="40" width="auto" /><br />Gunther Claes
  Donk Sport
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/goal.pngGoal
  87' Joris Meynen
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/penalty_goal.pngPenalty goal
  23' Jonas Mertens
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/yellow_card.pngYellow card
  46' Tim Dillen
  46' Gunther Claes

   Samenvatting
  -
   Wedstrijdverslag

  Eerste kansje was er voor Hoekske, corner Mertens, Willekens kopt de bal over. Nadien penalty voor Donk en meteen staat Hoekske achter (10’ 0-1). Nauwelijks een minuut later kijkt Hoekske al tegen een dubbele achterstand aan. Hoekske probeert uit te voetballen maar de bal blijft steken in een plas water en de spits van Donk kan in een leeg doel scoren (11’ 0-2). Op het kwartier komt Hoekske goed weg, een kans voor Donk wordt nog net voor de lijn weggewerkt. Hoekske gaat nu opzoek naar de aansluitingstreffer. Kopbal Ruts, net naast. Schot Luysterborg, keeper duwt de bal in corner.  Doorbraak Ruts, de verdediger van Donk valt in de backlijn en legt zijn hand op de bal en penalty voor Hoekske. Mertens zet deze feilloos om (23’ 1-2). 28’ Ruts alleen voor keeper, keeper duwt de bal in corner. Op deze corner kopbal Luysterborg, opnieuw duwt de keeper de bal in corner, nu kopt Claes de bal net naast. Op het half uur Donk met een grote kans en ook nu weer een redding op de lijn van een Hoekske verdediger. 35’   schot Ruts in het zijnet. 38’ Mertens alleen voor de keeper maar ook nu een redding van de keeper. 42’ kopbal Ruts, keeper duwt de bal weg en in de herneming schiet Claes naast. Net voor rusten prima voorzet Dillen maar zowel Ruts als Luysterborg komen net te kort om binnen te duwen.

  Na iets meer dan tien minuten spelen in de tweede helft kijkt Hoekske opnieuw op tegen een dubbele achterstand. Een mislukte voorzet van een Donk speler gaat over een verraste Van De Mert in doel (56’ 1-3). Hoekske ging nu iets meer risico’s nemen maar echt grote kansen waren er niet meer. Kopbal Claes, keeper pakt. 71’ schot Mertens net naast. 78’ weer kopbal Claes, keeper duwt de bal in corner. Enkele minuten voor affluiten dan toch de aansluitingstreffer voor Hoekske. Voorzet Willekens en Meynen kopt de bal van dichtbij binnen. Minuutje later schot Juez Ponce, keeper pakt. De laatste kans was nog voor voor Donk, Van de Mert duwt de bal in corner.

  Opstelling Hoekske : VAN DE MERT, NESKENS, WILLEKENS, NIJS( 70’ VANHOVE), VAN HERCK                 (51’ HAIDAR), CLAES, JUEZ PONCE, LUYSTERBORG, DILLEN(81’ MEYNEN), MERTENS, RUTS(81’ WOUTERS).

  Gele kaarten Hoekske : Dillen T. en Claes.

  Rode kaarten Hoekske : Dillen S.

  Beelden van de wedstrijd, met dank aan onze huisfotograaf EricVdM...  A component for many sports!
  Copyright : © Fussball in Europa
  Version : 4.00.00 (diddipoeler)
  Page load time: [ 0.119033 ] seconds