Soccer Staffel-ID [] Print    
 Wedstrijdverslag: Speeldag 19 - zaterdag, 11. maart 2023 - 14:00
Flurky 0 - 0 Hoekske A

Informatie

Datum:
zaterdag, 11. maart 2023
Aanvangsuur:
14:00
Venue

Opstelling

Goalkeeper
 • Johnny Van de Mert
Defender
 • Willem Bijl
 • Floran Leysen
 • Ronny Neskens
 • Brasil Nijs
Midfielder
 • Candy Juez Ponce
 • Stijn Marlein
 • Jonas Mertens
Forward
 • Thiemo Lambrighs
 • Thomas Ruts
 • Stijn Vanderveken

Vervangingen

  • 58. Minuut
   Uit: Stijn Marlein (Midfielder)
   In: Gunther Claes (Midfielder)

  • 58. Minuut
   Uit: Thiemo Lambrighs (Forward)
   In: Tim Dillen (Forward)

  • 87. Minuut
   Uit: Thomas Ruts (Forward)
   In: Siegfried Dillen (Forward)

  Events

  Tijdlijn

  1ste helft
  2de helft
  Flurky
  Hoekske A
  Tijd van de vervangingen 58 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Gunther Claes <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Stijn Marlein Tijd van de vervangingen 58 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Tim Dillen <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Thiemo Lambrighs Tijd van de vervangingen 87 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Siegfried Dillen <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Thomas Ruts Yellow card Min. 46 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Floran Leysen
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/yellow_card.pngYellow card
  46' Floran Leysen

   Samenvatting
  -
   Wedstrijdverslag

  Hoekske nam meteen het initiatief in deze wedstrijd. Corner Hoekske, Bijl plaatst de bal net over doel. 7’ poging van Van Der Veken de bal gaat voorlangs. Na een kwartier ook de eerste kans voor Flurky, de spits komt alleen voor Van de Mert, deze red met de voet. Dan terug twee maal Hoekske maar zowel Van Der Veken als Ruts zagen hun poging gestopt worden door de keeper. Dan is het Flurky met twee kansen, eerst een schot en daarna een vrijschop, Van de Mert staat tweemaal op de goede plaats. Vanaf minuut 25 is het vooral Hoekske dat tot kansen komt. 25’ kopbal Van Der Veken recht op de keeper. 30’ schot Van Der Veken net naast. 33’ Lambrighs ziet zijn poging stranden op de lat. 36’ kans Ruts de bal gaat net voorlangs. De beste kans voor Hoekske komt er via Van Der Veken maar de keeper kan nog net de bal in corner verwerken.

  Begin tweede helft is voor Flurky, eerst via een vrije schop waarbij Van de Mert met een reflex de bal nog in corner kan verwerken. Nadien met een voorzet die maar net voorlangs gaat en waarbij de spits aan de tweede paal net niet bij de bal kan. Hoekske neemt op het uur weer de overhand en speelt verschillende kansen bijeen. 63’ Claes met een schot, recht op de keeper. 68’ kopbal Van Der Veken, de bal gaat net over.75’ schot Dillen T. opnieuw redding keeper. 76’ mooie kopkans Van Der Veken de gaat net naast de kruising buiten. 77’ kopbal Van Der Veken de keeper kan nog net bij de bal met de voet.  10 minuten voor tijd nog eens Flurky, maar ook ditmaal staat Van de Mert op de goede plaats. Hoekske krijgt nog één grote kans via Mertens maar ook hij krijgt de bal niet voorbij de keeper.

  Hoekske speelde net als vorige week een schitterende wedstrijd maar ook nu bleef het steken op een 0-0.

  Opstelling Hoekske : VAN DE MERT, NESKENS, NIJS, LEYSEN, BIJL, MARLEIN(58’ CLAES), JUEZ PONCE, LAMBRIGHS(58’ DILLEN T.), RUTS(86’ DILLEN S.), MERTENS, VAN DER VEKEN.

  Gele kaarten Hoekske : Leysen.

  Rode kaarten Hoekske : geen.

  Beelden van de wedstrijd, met dank aan onze huisfotograaf EricVdM...  A component for many sports!
  Copyright : © Fussball in Europa
  Version : 4.17.00 (diddipoeler)
  Laadtijd van de site: [ 2.303754 ] Seconden