Soccer Staffel-ID [] Print    
 Wedstrijdverslag: Speeldag 18 - zaterdag, 04. maart 2023 - 14:00
Hoekske A 0 - 0 Zonnekloppers A

Informatie

Datum:
zaterdag, 04. maart 2023
Aanvangsuur:
14:00

Opstelling

Goalkeeper
 • Johnny Van de Mert
Defender
 • Willem Bijl
 • Ronny Neskens
 • Brasil Nijs
 • Tom Willekens
Midfielder
 • Candy Juez Ponce
 • Stijn Marlein
 • Jonas Mertens
Forward
 • Tim Dillen
 • Siebe Eyckmans
 • Thomas Ruts

Vervangingen

 • 48. Minuut
  Uit: Stijn Marlein (Midfielder)
  In: Gunther Claes (Midfielder)

 • 50. Minuut
  Uit: Siebe Eyckmans (Forward)
  In: Stijn Vanderveken (Forward)

  Events

  Tijdlijn

  1ste helft
  2de helft
  Hoekske A
  Tijd van de vervangingen 48 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Gunther Claes <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Stijn Marlein Tijd van de vervangingen 50 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Stijn Vanderveken <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Siebe Eyckmans Yellow card Min. 46 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Candy Juez Ponce
  Zonnekloppers A
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/yellow_card.pngYellow card
  46' Candy Juez Ponce

   Samenvatting
  -
   Wedstrijdverslag

  Eerste minuut en al direct een corner voor Hoekske, Eyckmans kan koppen maar de bal wordt nog door een speler van de lijn weggewerkt. De eerste kans voor Zonnekloppers komt er in minuut acht. Een speler komt alleen voor Van de Mert maar hij schiet de bal over. Hoekske is de betere ploeg en krijgt ook enkele kansen. 13’ Eyckmans met een schot de bal gaat over. 14’ vrijschop Mertens, Marlein kopt de bal over. 18’ schot Eyckmans de keeper duwt de bal weg tot bij Ruts maar zijn kopbal was te zwak om de keeper te verslaan. Na 23 minuten nog eens Zonnekloppers. Ook nu komt een speler alleen voor Van de Mert en opnieuw gaat de bal over. Dan is het weer aan Hoekske. Kopbal Juez Ponce, keeper kan de bal pakken. Een schot van Neskens gaat maar net naast. Op een kleine 10 minuten voor rusten de kans voor Hoekske om op voorsprong te komen. Juez Ponce wordt neergehaald in de grote backlijn met een penalty als gevolg, Dillen mist echter. 

  Eerste kansje in de tweede helft was voor Zonnekloppers, maar een zwak schot werd gemakkelijk gepakt door Van de Mert. En pas in de laatste minuut was er nog eens een kans voor Zonnekloppers, maar de bal wordt over doel gesjot. Tussendoor waren er nog enkele kansen voor Hoekske. 58’ vrijschop Mertens de bal gaat over. 66’ kopbal Van Der Veken de bal gaat net naast. 73’ Ruts komt alleen voor doel maar zijn poging wordt door de keeper met de voet in corner verwerkt.  79’ Ruts schiet de bal via de  binnenkant van de paal binnen, maar hij stond buitenspel en het doelpunt wordt afgekeurd. Net als thuis tegen de leider ook nu een goede prestatie van Hoekske tegen de 2de in het klassement maar doelpunten scoren blijft een pijnpunt dit seizoen.

  Opstelling Hoekske : VAN DE MERT, NESKENS, WILLEKENS, NIJS, BIJL, MARLEIN(49’ CLAES),            JUEZ PONCE, DILLEN, EYCKMANS( 53’ VAN DER VEKEN), MERTENS, RUTS.

  Gele kaarten Hoekske : Juez Ponce.

  Rode kaarten Hoekske : geen.

  Beelden van de wedstrijd, met dank aan onze huisfotograaf EricVdM...  A component for many sports!
  Copyright : © Fussball in Europa
  Version : 4.17.00 (diddipoeler)
  Laadtijd van de site: [ 0.274035 ] Seconden