Soccer Staffel-ID [] Print    
 Wedstrijdverslag: Speeldag 16 - zaterdag, 11. februari 2023 - 14:00
Hoekske A 0 - 1 Kempenzonen

Informatie

Datum:
zaterdag, 11. februari 2023
Aanvangsuur:
14:00

Opstelling

Midfielder
 • Gunther Claes
 • Stijn Marlein
 • Jonas Mertens
Forward
 • Tim Dillen
 • Siebe Eyckmans
 • Thomas Ruts
Goalkeeper
 • Johnny Van de Mert
Defender
 • Candy Juez Ponce
 • Ronny Neskens
 • Hans Van Herck
 • Tom Willekens

Vervangingen

 • 55. Minuut
  Uit: Siebe Eyckmans (Forward)
  In: Dirk Cools (Forward)

 • 84. Minuut
  Uit: Ronny Neskens (Defender)
  In: Willem Bijl (Defender)

 • 86. Minuut
  Uit: Thomas Ruts (Forward)
  In: Brasil Nijs (Forward)

  Events

  Tijdlijn

  1ste helft
  2de helft
  Hoekske A
  Tijd van de vervangingen 55 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Dirk Cools <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Siebe Eyckmans Tijd van de vervangingen 84 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Willem Bijl <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Ronny Neskens Tijd van de vervangingen 86 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Brasil Nijs <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Thomas Ruts Yellow card Min. 46 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/teamplayers/men_small_1664729592.png"height="40" width="auto" /><br />Gunther Claes
  Kempenzonen
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/yellow_card.pngYellow card
  46' Gunther Claes

   Samenvatting
  -
   Wedstrijdverslag

  Over de eerste helft kunnen we kort zijn. Beide ploegen kregen één bal tussen de palen. 20’ de bezoekers met een schot, Van de Mert stopt probleemloos. 27’ vrijschop Hoekske, Claes ziet zijn poging gestopt worden door de keeper.

  Begin tweede helft waren er twee pogingen van Hoekske, telkens op vrijschop. Eerst zag Dillen zijn vrijschop net voorlangs gaan en de vrijschop van Juez Ponce wordt door de keeper gestopt. Verder waren er vooral veel duels. En voor een eerste kans van de bezoekers in de tweede helft was het wachten tot een kwartier voor het einde, maar het schot werd nog net afgeblokt. Met nog tien minuten te spelen kwamen de bezoekers toch op voorsprong. Verre voorzet tot aan de tweede paal, de spits controleerde de bal en schoof deze binnen onder Van de Mert (80’ 0-1). Minuutje later reuze kans op de gelijkmaker voor Hoekske maar de poging van Ruts wordt nog door een verdediger van de lijn weggewerkt. Hoekske probeerde nog wel maar kansen waren er niet meer op de gelijkmaker.

  Verdienstelijke wedstrijd van Hoekske tegen de leider, in een wedstrijd waarin een gelijkspel de juiste weergave was geweest.

   Opstelling Hoekske : VAN DE MERT, JUEZ PONCE, WILLEKENS, VAN HERCK, NESKENS(84’ BIJL), CLAES, MARLEIN, DILLEN, EYCKMANS(55’ COOLS), MERTENS, RUTS(86’ NIJS).

  Gele kaarten Hoekske : Claes.

  Rode kaarten Hoekske : geen.  A component for many sports!
  Copyright : © Fussball in Europa
  Version : 4.17.00 (diddipoeler)
  Laadtijd van de site: [ 1.38444 ] Seconden