Soccer Staffel-ID [] Print    
 Wedstrijdverslag: Speeldag 15 - zaterdag, 28. januari 2023 - 15:00
Schijf 1 1 - 3 Hoekske A

Informatie

Datum:
zaterdag, 28. januari 2023
Aanvangsuur:
15:00
Venue

Opstelling

Goalkeeper
 • Johnny Van de Mert
Defender
 • Candy Juez Ponce
 • Ronny Neskens
 • Brasil Nijs
 • Tom Willekens
Midfielder
 • Gunther Claes
 • Stijn Marlein
 • Thiemo Lambrighs
 • Jonas Mertens
Forward
 • Tim Dillen
 • Thomas Ruts

Events

Tijdlijn

1ste helft
2de helft
Schijf 1
Hoekske A
Goal Min. 43 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/teamplayers/men_small_1664729592.png"height="40" width="auto" /><br />Gunther Claes Goal Min. 4 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Thomas Ruts
images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/goal.pngGoal
43' Gunther Claes
04' Thomas Ruts

 Samenvatting
-
 Wedstrijdverslag

Eerste minuut meteen een schot van Schijf maar Van de Mert pakt gemakkelijk. De eerste keer dat Hoekske gevaarlijk is scoort het ook. Voorzet Lambrighs de bal komt bij Ruts en hij schiet de bal binnen (4’ 0-1). 6’ binnen de minuut krijgen beide ploegen een kans. Eerst een poging van Schijf en dan een schot van Ruts maar telkens staat de keeper op de goede plaats. Vervolgens houden beide ploegen elkaar in evenwicht waarbij Schijf enkele schoten laat noteren. 16’ gaat de bal net naast, zo ook in minuut 28. In minuut 34 gaat de bal net over. In minuut 41 is er ook nog eens een kans voor Hoekske, Ruts ziet zijn poging gepakt worden door de keeper. Eventjes later opnieuw Hoekske, voorzet Lambrighs, deze wordt weggewerkt tot bij Claes en met een plaatsbal zet hij Hoekske op een dubbele voorsprong (43’ 0-2).

De eerste kans in de tweede helft is ook voor Hoekske, voorzet Ruts en Dillen knalt in één tijd net over. Dan lukt Schijf de aansluitingstreffer, op een corner wijkt de bal licht af en kan zo simpel aan de tweede paal binnen gelegd worden (53’ 1-2). Op het uur is er eindelijk nog eens een kans voor Hoekske, Lambrighs met een kopbal maar de keeper pakt. Twintig minuten voor het einde zit Hoekske terug op rozen. Dillen met een schot dat via de binnenkant van de paal terug in het veld komt maar de goed gevolgde Lambrighs kan de bal simpel binnen tikken (70’ 1-3). Verder krijgen beide ploegen nog een paar kansjes maar scoren werd er niet meer gedaan.

Opstelling Hoekske : VAN DE MERT, JUEZ PONCE, NIJS, WILLEKENS, NESKENS, CLAES(70’ PEETERS), MARLEIN, DILLEN, LAMBRIGHS(78’ MEYNEN), MERTENS, RUTS.

Gele kaarten Hoekske : geen.

Rode kaarten Hoekske : geen.A component for many sports!
Copyright : © Fussball in Europa
Version : 4.00.00 (diddipoeler)
Page load time: [ 0.117265 ] seconds