Soccer Staffel-ID [] Print    
 Wedstrijdverslag: Speeldag 13 - zaterdag, 15. april 2023 - 14:00
Hoekske A 3 - 1 Red Star

Informatie

Datum:
zaterdag, 15. april 2023
Aanvangsuur:
14:00

Opstelling

Forward
 • Tim Dillen
 • Thomas Ruts
 • Stijn Vanderveken
Midfielder
 • Candy Juez Ponce
 • Thiemo Lambrighs
 • Jonas Mertens
Defender
 • Stijn Marlein
 • Ronny Neskens
 • Brasil Nijs
 • Tom Willekens
Goalkeeper
 • Johnny Van de Mert

Vervangingen

 • 51. Minuut
  Uit: Thiemo Lambrighs (Midfielder)
  In: Willem Bijl (Midfielder)

 • 76. Minuut
  Uit: Stijn Marlein (Defender)
  In: Jo Daemen (Midfielder)

  Events

  Tijdlijn

  1ste helft
  2de helft
  Hoekske A
  Tijd van de vervangingen 51 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Willem Bijl <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Thiemo Lambrighs Tijd van de vervangingen 76 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Jo Daemen <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Stijn Marlein Goal Min. 3 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Thomas Ruts Penalty goal Min. 63 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Jonas Mertens Penalty goal Min. 12 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Jonas Mertens Yellow card Min. 46 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Thomas Ruts
  Red Star
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/goal.pngGoal
  03' Thomas Ruts
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/penalty_goal.pngPenalty goal
  63' Jonas Mertens
  12' Jonas Mertens
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/yellow_card.pngYellow card
  46' Thomas Ruts

   Samenvatting
  -
   Wedstrijdverslag

  Hoekske begint goed aan de wedstrijd en komt al snel op voorsprong. Een vrije trap van Mertens wijkt af in de muur, de bal komt bij Ruts en hij kan ongehinderd scoren (3’ 1-0). Een kleine tien minuten later kan Hoekske de voorsprong verdubbelen. Na een penalty fout op Van Der Veken zet Mertens de strafschop om (12’ 2-0). Op het kwartier kopt Van Der Veken een ingooi door maar de keeper staat op de goede plaats. 24’ een verre lobbal van Juez Ponce gaat maar net over. Vanaf dan komt Red Star aan de betere doelkansen. In eerste instantie wordt en nog een bal net voor de lijn weggewerkt maar als de bal terug voor doel komt wordt er toch gescoord (27’ 2-1). 30’ vrijschop voor Red Star, Van de Mert met een redding. 33’ kopbal kans voor Red Star de bal gaat over. 36’ na ver uitkomen van Van de Mert wordt de bal van ver richting doel gestuurd, Nijs is nog net op tijd om de bal voor de lijn weg te werken. Net voor rusten is er nog een goede poging van Van Der Veken, maar met een prima redding van de keeper blijft de ruststand 2-1.

  Na een niet zo goede eerste helft zakt het niveau in de tweede helft nog verder weg. Pas iets na het uur terug wat opwinding. Na een domme overtreding in de backlijn op Van Der Veken krijgt Mertens de kans om zijn tweede penalty te scoren, ook nu doet hij dit feilloos (63’ 3-1). Vijf minuutje later vrijschop van Juez Ponce, de keeper kan de bal nog net in corner duwen. Met nog een klein kwartier te voetballen is er een eerste grote mogelijkheid in de tweede helft voor Red Star. Van de Mert brengt redding met de voet. Vijf minuten voor affluiten krijgt Dillen een kans maar besluit op de keeper. 87’ grote kans voor Red Star maar de spits die alleen voor de keeper staat schiet de bal ver over. Ook de laatste kans van de wedsstrijd was er eentje voor Red Star maar tot twee maal toe krijgen zij de bal niet over de doellijn. En zo bleven de drie punten verdiend in het Deliasstadion.

  Opstelling Hoekske : VAN DE MERT, NESKENS, NIJS, WILLEKENS, DILLEN, MARLEIN(76’ DAEMEN),  JUEZ PONCE, RUTS, LAMBRIGHS(50’ BIJL), MERTENS, VAN DER VEKEN.

  Gele kaarten Hoekske : Ruts.

  Rode kaarten Hoekske : geen.  A component for many sports!
  Copyright : © Fussball in Europa
  Version : 4.00.00 (diddipoeler)
  Page load time: [ 0.138546 ] seconds