Soccer Staffel-ID [] Print    
 Wedstrijdverslag: Speeldag 12 - zaterdag, 10. december 2022 - 14:00
Hoekske A 3 - 1 Schoonbroek

Informatie

Datum:
zaterdag, 10. december 2022
Aanvangsuur:
14:00

Opstelling

Defender
 • Willem Bijl
 • Floran Leysen
 • Ronny Neskens
 • Brasil Nijs
Forward
 • Tim Dillen
 • Thomas Ruts
 • Johnny Van de Mert
Midfielder
 • Gunther Claes
 • Candy Juez Ponce
 • Jonas Mertens
Goalkeeper
 • Bart Vanhoof

Vervangingen

 • 29. Minuut
  Uit: Candy Juez Ponce (Midfielder)
  In: Stijn Marlein (Midfielder)

 • 44. Minuut
  Uit: Bart Vanhoof (Goalkeeper)
  In: Joris Meynen (Goalkeeper)

 • 86. Minuut
  Uit: Gunther Claes (Midfielder)
  In: Bjorn Smets (Midfielder)

  Events

  Tijdlijn

  1ste helft
  2de helft
  Hoekske A
  Tijd van de vervangingen 29 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Stijn Marlein <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Candy Juez Ponce Tijd van de vervangingen 44 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Joris Meynen <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Bart Vanhoof Tijd van de vervangingen 86 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Bjorn Smets <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Gunther Claes Goal Min. 24 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Johnny Van de Mert Goal Min. 17 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Thomas Ruts Goal Min. 10 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Candy Juez Ponce Yellow card Min. 40 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/teamplayers/men_small_1664729592.png"height="40" width="auto" /><br />Gunther Claes
  Schoonbroek
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/goal.pngGoal
  24' Johnny Van de Mert
  17' Thomas Ruts
  10' Candy Juez Ponce
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/yellow_card.pngYellow card
  40' Gunther Claes

   Samenvatting
  -
   Wedstrijdverslag

  Hoekske begon goed aan de wedstrijd. Een eerste kans kwam via een schot van Mertens, de bal gaat over. Na 10 minuten spelen vrijschop Hoekske en Juez Ponce schiet de bal rechtstreeks binnen (10’ 1-0). Eventjes later weer Mertens met een schot dit maal gaat de bal net naast. Dan is er een uitbraak van Ruts, en met bal naar de tweede paal brengt hij Hoekske op een dubbele voorsprong (17’ 2-0). Enkele minuten later poging Van de Mert, keeper duwt de bal in corner. Op deze corner kopt Claes de bal net over. Minuutje later en weer Hoekske, Juez Ponce stuurt Dillen diep, zijn voorzet wordt door Van de Mert in doel verwerkt (24’ 3-0). Nadien is er een eerste grote kans voor Schoonbroek maar deze wordt gemist en de bal gaat net naast.  Schoonbroek kwam beter in de match maar de kansen waren eerst nog voor Hoekske. Ruts alleen naar de keeper maar de bal geraakt er niet voorbij. 35’ voorzet Mertens, Leysen kopt net naast. Met nog vijf minuten in de eerste helft scoort Schoonbroek tegen. Een corner wordt eerst nog weggewerkt maar beland in de voeten van een Schoonbroek speler en deze pegelt de bal in de kruising (40’ 3-1). 43’ weer Schoonbroek maar na een geharrewar wordt de bal uiteindelijk weggewerkt. Net voor rusten weer Schoonbroek, ditmaal wordt een vrijschop door Claes in corner getrapt.

  In de tweede helft was het wachten tot op het uur vooraleer er een kans kwam. Een schot van Schoonbroek wordt door Meynen weggebokst. Vanaf toen nam Hoekske de wedstrijd terug volledig in handen en kreeg nog enkele mooie kansen. 61’ schot Van de Mert de bal wordt door de keeper in corner gezet. 66’ weer schot Van de Mert, ditmaal gaat de bal net naast. 69’ poging Ruts de bal wordt nog net afgeblokt. 70’ kopbal Van de Mert, net naast. 80’ weer Van de Mert met een kopbal, de keeper pakt de bal. En zo bleek de ruststand ook meteen de eindstand te zijn.

  Opstelling Hoekske : VANHOOF(44’ MEYNEN), NESKENS, NIJS, LEYSEN, BIJL, CLAES(86’ SMETS), JUEZ PONCE(29’ MARLEIN), DILLEN, RUTS, MERTENS, VAN DE MERT.

  Gele kaarten Hoekske : Claes.

  Rode kaarten Hoekske : geen.  A component for many sports!
  Copyright : © Fussball in Europa
  Version : 4.17.00 (diddipoeler)
  Laadtijd van de site: [ 0.154363 ] Seconden