Soccer Staffel-ID [] Print    
 Wedstrijdverslag: Speeldag 8 - zaterdag, 12. november 2022 - 14:00
Hoekske A 1 - 0 Flurky

Informatie

Datum:
zaterdag, 12. november 2022
Aanvangsuur:
14:00

Opstelling

Goalkeeper
 • 1. Bart Vanhoof
Defender
 • 5. Willem Bijl
 • 2. Ronny Neskens
 • 3. Tom Willekens
 • 4. Hans Van Herck
Midfielder
 • 8. Thiemo Lambrighs
 • 6. Stijn Marlein
 • 7. Jonas Mertens
Forward
 • 10. Tim Dillen
 • 11. Johnny Van de Mert
 • 9. Luigi Barone

Vervangingen

 • 54. Minuut
  Uit: Luigi Barone (Forward)
  In: Kim Nijs (Forward)

 • 80. Minuut
  Uit: Kim Nijs (Forward)
  In: Bjorn Smets (Forward)

  Events

  Tijdlijn

  1ste helft
  2de helft
  Hoekske A
  Tijd van de vervangingen 54 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Kim Nijs <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Luigi Barone Tijd van de vervangingen 80 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Bjorn Smets <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Kim Nijs Goal Min. 31 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Thiemo Lambrighs Yellow card Min. 45 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Tim Dillen
  Flurky
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/goal.pngGoal
  31' Thiemo Lambrighs
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/yellow_card.pngYellow card
  45' Tim Dillen

   Samenvatting
  -
   Wedstrijdverslag

  Het eerste half uur was bijna gelijk opgaand, Flurky wel met iets meer balbezit en ook met de meeste kansen. 6’ schot Flurky, Vanhoof bokst de bal weg. 10’ opnieuw schot Flurky ditmaal gaat de bal net over. 15’ grote kans voor Furky, de bal gaat maar net naast. 23’ weer Flurky met een kans vanhoof duwt de bal in corner. Iets over het half uur een eerste keer Hoekske met een grote kans en het is ook meteen een doelpunt. Verre uittrap Vanhoof, Van de Mert zet zich door op rechts en brengt de bal voor doel. Een goed gevolgde Lambrighs duwt vervolgens de bal binnen (31’ 1-0). Er is direct reactie van Flurky met een schot dat net naast gaat en iets later is er redding van Vanhoof met de voet. De beste kans in de eerste helft is nog voor Hoekske, een schot van Mertens maar de bal komt via de onderkant van de lat terug in het veld.

  De tweede helft laat Hoekske het balbezit over aan Flurky. Maar is het toch wachten op een eerste serieuze kans tot iets voor het uur. Schot Flurky, Vanhoof ziet door de laaghangende zon de bal slecht afkomen en moet de bal lossen, maar met een prima reflex kan hij de rebound nog in corner verwerken. . Hoekske speculeerde op de counter maar tot een kans kwamen ze in de tweede helft niet.  Verder was er vooral balbezit voor Flurky maar een gaatje vinden in de defensie van Hoekske zat er echter niet in. En zo was de tweede thuiszege voor Hoekske een feit.

  Opstelling Hoekske : VANHOOF, NESKENS, WILLEKENS, VANHERCK, BIJL, MARLEIN, DILLEN, LAMRIGHS, BARONE(53’ NIJS(80’ SMETS)), MERTENS, VAN DE MERT.

  Gele kaarten Hoekske : Dillen.

  Rode kaarten Hoekske : geen.  A component for many sports!
  Copyright : © Fussball in Europa
  Version : 4.17.00 (diddipoeler)
  Laadtijd van de site: [ 0.114517 ] Seconden