Soccer Staffel-ID [] Print    
 Wedstrijdverslag: Speeldag 6 - zaterdag, 29. oktober 2022 - 14:00
Hoekske A 2 - 2 Claridge

Informatie

Datum:
zaterdag, 29. oktober 2022
Aanvangsuur:
14:00

Opstelling

Goalkeeper
 • 1. Bart Vanhoof
Defender
 • 2. Stijn Marlein
 • 5. Ronny Neskens
 • 3. Brasil Nijs
 • 4. Tom Willekens
Midfielder
 • 6. Candy Juez Ponce
 • 7. Thiemo Lambrighs
 • 9. Jonas Mertens
 • 10. Thijs Vanhoof
Forward
 • 8. Tim Dillen
 • 11. Johnny Van de Mert

Vervangingen

 • 21. Minuut
  Uit: Johnny Van de Mert (Forward)
  In: Joris Meynen (Forward)

 • 51. Minuut
  Uit: Joris Meynen (Forward)
  In: Stef Valkiers (Midfielder)

 • 55. Minuut
  Uit: Thiemo Lambrighs (Midfielder)
  In: Bjorn Smets (Defender)

 • 88. Minuut
  Uit: Tim Dillen (Forward)
  In: Siegfried Dillen (Forward)

  Events

  Tijdlijn

  1ste helft
  2de helft
  Hoekske A
  Tijd van de vervangingen 21 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Joris Meynen <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Johnny Van de Mert Tijd van de vervangingen 51 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Stef Valkiers <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Joris Meynen Tijd van de vervangingen 55 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Bjorn Smets <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Thiemo Lambrighs Tijd van de vervangingen 88 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/in.png"height="13" width="auto" />Siegfried Dillen <br> <img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/out.png"height="13" width="auto" />Tim Dillen Goal Min. 86 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Tim Dillen Goal Min. 9 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Thiemo Lambrighs Red card Min. 75 ::<img src="https://www.hoekskesport.be/images/com_sportsmanagement/database/persons/men_small.png"height="40" width="auto" /><br />Brasil Nijs
  Claridge
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/goal.pngGoal
  86' Tim Dillen
  09' Thiemo Lambrighs
  images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/red_card.pngRed card
  75' Brasil Nijs

   Samenvatting
  -
   Wedstrijdverslag

  Beide ploegen namen een rustige start. Na bijna 10 minuten spelen is er een eerste kans en is het ook meteen doelpunt. Neskens past op Van de Mert, Van de Mert speelt de bal naar Lambrighs en met een strak schot gaat de bal in doel( 9’ 1-0). Vanaf dat moment was het vooral Claridge met balbezit en had Hoekske het moeilijk om de bal voorin te krijgen. 17’ schot Claridge net naast. 24’ vrijschop Claridge, Vanhoof bokst de bal weg. De daarop volgende kans gaat de bal net naast. 36’ grote kans voor Claridge maar de spits schiet de bal over. 37’ weer Claridge met een schot  de bal wordt net voor de lijn nog weggewerkt.

  In de tweede helft is de eerste kans voor Hoekske, een schot van Juez Ponce wordt afgeblokt en in de herneming schiet Van Hoof over. Iets voorbij het uur krijgt Nijs een rode kaart. De druk van Claridge neemt toe en al vlug scoren zij de gelijkmaker. Een plaats bal van buiten de backlijn en Vanhoof ziet de bal in doel verdwijnen( 65’ 1-1). Eventjes later en Hoekske kwam bijna terug op voorsprong maar Juez Ponce zag zijn vrijschop nog door de keeper in corner verwerkt worden. Vanaf dan is het vooral Claridge dat de bal heeft maar tot kansen kwamen zij niet. Bij een zeldzame tegen actie komt Hoekske toch op voorsprong. Ingooi tot bij Dillen T. en met een strak schot en via de binnen kant van de tweede paal gaat de bal binnen (86’ 2-1). Toch kan Hoekske de voorsprong niet in handen houden. Corner Claridge, de bal wordt achteruit gelegd en zo voor doel gezwierd en daar wordt de bal binnen gekopt (89’ 2-2). Meteen ook de einduitslag.

  Opstelling Hoekske : VANHOOF, MARLEIN, NIJS, WILLEKENS, NESKENS, JUEZ PONCE, DILLEN T., LAMBRIGHS(54’ SMETS), MERTENS, VAN HOOF(88’ DILLEN S.),VAN DE MERT(21’ MEYNEN(51’ VALKIERS)).

  Gele kaarten Hoekske : geen.

  Rode kaarten Hoekske : Nijs.  A component for many sports!
  Copyright : © Fussball in Europa
  Version : 4.17.00 (diddipoeler)
  Laadtijd van de site: [ 0.115759 ] Seconden